Home Haberler KALE KİLİT MOSKOVA TEMSİLCİLİĞİ İLE HEM RUSYA’DA HEM BÖLGEDE HIZLI BÜYÜYECEK

Güvenliğin lider markası Kale Kilit, Rusya’da büyümek, ardından çevre ülkelerde genişlemek için Moskova Temsilciliğini hizmete açtı. Rekabetin ve aynı zamanda fırsatların en üst seviyede olduğu ülkede yeni hizmete giren temsilcilikle yeni projeler geliştirilmesi, rekabetin yakından takip edilmesi ve pazarlama çalışmalarının yerinden yönetilmesi planlanıyor. 

 

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk ve tek entegre güvenlik şirketi Kale Endüstri Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Kilit, Rusya ve ardından çevre ülkelerde daha hızlı büyümek için Moskova’yı üs olarak seçti. 1993 yılından bu yana Rusya’da bayileri aracılığıyla faaliyet gösteren Kale Kilit, pazarı yakından takip edip hızlı aksiyon almak adına Rusya’da bir Temsilcilik Ofisi hizmete açtı. Kale Kilit; Rusya pazarında kilit/silindir ürün kategorisinin yanı sıra kapı ve pencere sistemleri gruplarında mevcut ve yeni bayileriyle de yeni dönemde işbirliğini artırarak sürdürecek. Rekabetin ve aynı zamanda fırsatların en üst seviyede olduğu ülkede yeni hizmete giren ofis ile yeni projeler geliştirilmesi, rekabetin yakından takip edilmesi, ürünlerde yeniliğe gidilmesi, ürün çeşitliliğinin artırılmasıyla pazarlama çalışmalarının yerinden yönetilmesi planlanıyor. 

Sedat Özgür: Moskova Ofisi ile Rusya’da iş hacmimizi çift haneli büyüteceğiz 

Kale Kilit marka bilinirliğinin Rusya’da üst seviyede bulunduğuna dikkat çeken Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, “Rusya, Kale Kilit olarak ürün ve dağıtım kanalı çeşitliliğimizin en zengin olduğu ülke. Çelik, ahşap, alüminyum, PVC kapı kilitlerimiz ve silindirlerimiz pazarda geniş kabul görüyor. Moskova’da açılan ofisimiz sayesinde yerinden yönetim prensibiyle 2023’e kadar iş hacmimizde her yıl çift haneli büyüme hedefliyoruz” dedi. Rusya ofisinin temsilcilik olarak hizmet vereceğini ve işaret eden Sedat Özgür, “Rusya’yı bir merkez gibi düşünüp bölge ülkelerini Moskova’dan yönetmeyi planlıyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemde planladığımız yeni bölgesel temsilciliklerle çevre ülkelerdeki etkimizi de artıracağız. Özellikle Rusya, Belarus, Kazakistan ve Kırgızistan Avrasya Gümrük Birliği Üyeleri olduğu için Rusya’daki ticari trendler bu ülkeler tarafından da takip ediliyor” diye konuştu. 

 

Translate »