Home Haberler Mardav, Yapı Fuarı’nda Yerini Aldı

Yalıtım sektörünün lider firması Mardav; yalıtım, dekorasyon, çatı, cephe ve altyapı alanlarında öncelikli olmak üzere inşaat sektörüne sunduğu üstün nitelikli ürün ve çözümleri ile 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 38. İstanbul Yapı Fuarı’nda ürünlerini ziyaretçilerine sergiledi.

Mardav Yapı Fuarında Ravaber, Stoper, Dow ve Mardav Mantolama Sistemleri başta olmak üzere, 6 farklı ürün grubunda inşaat sektörüne yönelik çözümler sunan nitelikli ürünleri ile en çok ilgi gören standlardan biri oldu. Mardav, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdüren İstanbul Yapı Fuarı’nda Salon 3, Stand 231’de yer aldı.

24 Nisan Cuma günü, bayilerini de standında ağırlayan Mardav ekibi aynı gün akşamı Radisson Blu Otel’de bayileri ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi. 26 yıldır yapıların Bütünleyici Gücü olarak yoluna yenilenerek devam eden Mardav, bu gücün destekçisi olan bayilerinin yıl plaketlerini sahiplerine verdi. 2014 ürün ve ciro ödüllerinin de sahiplerini bulduğu gece, Şeyda Erbaş’ın sahne performansı ile devam etti.

Mardav Attended to Construction Fair

 Insulation sector’s leading company Mardav presented its good-quality products and solutions to the visitors during 38th Istanbul Construction Fair that took place at TUYAP Fair and Congress Center between 21-25 April 2015.

logo

Translate »