Home Haberler Marshall’dan Hayatı Kolaylaştıran Yeni Ürünler: SİL-PAK ve Antibakteriyel

AkzoNobel Marshall, 2016 yılının yeni ürünleri Marshall SİL-PAK ve Marshall Antibakteriyel’i piyasaya sundu.

Marshall, tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun, hayatı kolaylaştıracak yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Uluslararası Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen Marshall SİL-PAK ve 5e423e881556465eadeefccc7c6cb2df-480x266Marshall Antibakteriyel, tüketicilerinin hayatına konfor, özgürlük ve güven getiriyor.

“Leke Tutmayan Teknoloji”

“Silip geçmek bu kadar kolaysa bizden bilin” diyen Marshall’ın hareketli yaşayan evler, çocuklu mekanlar için geliştirdiği yılın ürünü Marshall SİL-PAK sayesinde, duvarlara artık su bazlı ne dökülürse dökülsün lekesi kalmıyor.

Boya üzerinde oluşan film tabakası sayesinde su bazlı lekeler duvara nüfuz etmiyor. Üstün su itme özelliği ile de sıvılar boya üzerinde boncuklanma efekti oluşturarak, yayılmadan boncuklanarak akıyor, dolayısıyla duvar boyası üzerinde oluşabilecek lekeleri de minimuma düşürüyor. SİL-PAK’la boyanmış duvarlara dökülen kahve, çay, kola, meyve suyu gibi lekelere ek olarak toz, kir, ketçap ve hatta pastel boya ve ruj lekeleri de kolayca temizleniyor.

Bakterilere karşı %99 koruma

Yeni Marshall Antibakteriyel Hijyen ise, yüksek örtücülüğe sahip, silinebilir bir boya. Hijyenin önem kazandığı mekânlarda kullanılmak üzere geliştirilen Marshall Antibakteriyel, özellikle bu konuda hassas tüketicilere hitap eden bir ürün. Artık sadece duvar boyası ile de hijyenik bir ortam yaratmak mümkün hale gelecek.

Antibakteriyel etkisi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan testler sonucunda sertifikalandırılan ürün, insan sağlığına zarar vermeden içerdiği gümüş iyonları sayesinde, bakterilere karşı %99 koruma sağlamakla birlikte, küf ve mantar oluşumuna karşı da dirençli. Ürünün avantaj sağlayan özelliklerinden bir diğeri ise, bir sonraki boya işlemine kadar antibakteriyel özelliğini koruyor olması.

Translate »