Home Haberler Mekanlarda Güvenliğin Sembolü Kale Endüstri Holding Pencere Fuarı’nda

Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektörünün tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergileyecek.

 “Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda, fuar katılımcılarına sunacak.

Çok geniş bir ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak olan Kale Endüstri Holding standında, pencere grubunda “Kaldırsür Kaldırmalı Sürme Sistemi, Devrilmeli Sürme Sistemi, farklı teknolojilere sahip olan kilitli kapı sistemleri, alüminyum ve PVC çift açılım sistemleri, pencere motorları bulunacak. Ayrıca Kale Çelik Kapı, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Kilit’in son dönemde sektör profesyonellerinin ve tüketicilerinin beğenisine sunduğu Retro Çelik Kapı, İ-serisi elektronik kilitler ve Kale İkaz Silindiri de Kale Endüstri Holding standında yer alacak.

Bu sene on altıncısı düzenlenecek olan, İstanbul Pencere, Cam ve İstanbul Kapı fuarları ile birlikte 99 ülkeden ve Türkiye’nin tüm illerinden yaklaşık 55 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen fuar kapsamında Kale Endüstri Holding standını ziyaret edenleri sürpriz aktiviteler de bekliyor. Keman dinletisi ve dans şovunun gerçekleşeceği Kale Endüstri Holding standında ziyaretçiler teknik ve estetik olarak mükemmel ürünleri incelerken aynı zamanda eğlenceli zaman da geçirecek.

s1425369426_endustri_holding_dikey_kesik

Translate »