Home Haberler Mermer Yüzeyinde Sofistike Çiçekler

 

NGKütahyaSeramik_Logo


Mermerin vazgeçilmez zarafeti, NG Kütahya Seramik’in deneyimli ellerinde göz alıcı bir yalınlığaNGKütahyaSeramik_Elis

bürünüyor. Elis serisi banyo, koridorlar ve lobi alanları gibi iç mekanlara sofistike dokunuşlar için ideal bir seçenek sunuyor. Seride Elis çiçeğinin modern formlarla yorumlandığı lüks dekorlarının yanı sıra bone ve kahve renk tonlarında dekor ve karolar bulunuyor. Kombine olarak uygulanabilen tasarımlar mekânlara sadece ferahlık değil, yalın bir şıklık da kazandırıyor.

 

 

NGKütahyaSeramik_Elis (2)NG Kütahya Seramik, Elis serisi ile mermerin vazgeçilmez zarafetini göz alıcı bir yalınlıkla buluşturuyor. Seriye adını veren Elis çiçeğinden esinlenerek oluşturulmuş modern formlara sahip dekoratif karolar, serinin diğer üyeleri ile mükemmel kombinler oluşturulmasına olanak sağlıyor. Serideki bone ve kahve renkli yer ve duvar karoları, aynı renklere sahip dekorlar ve Elis çiçeği motiflerinin bulunduğu lüks dekorların birbiriyle yakaladığı uyum, mekânlara ferah bir hava katıyor.

NG Kütahya Seramik Elis serisini iç mekânlar için tasarladı. Koleksiyon, banyolarda uygulayabileceğiniz sofistike dokunuşlar için ideal bir seçenek sunuyor. Yumuşak geçişlere olanak tanıyan tonlarıyla Elis serisi, bu mekânlara ferahlık katmakla kalmıyor, seramiğin fonksiyonelliğini de gözler önüne seriyor.

Translate »