Home Haberler MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE’YE GELİŞİNİ KUTLADI  

Mehter ve Sake Seremonisi ile renklenen açılışta

Mitsubishi Electric’ten Türkiye pazarına güven ve büyüme sinyali

5Q9A5629

Başkan Fujisawa etkinlik boyunca Türkçe konuştu

Açılış seremonisi boyunca tüm konuşmalarını Türkçe yapan Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa sık sık alkış aldı. Başkan Masahiro Fujisawa konuşmasında, Aralık 2012’de kurulan Mitsubishi Electric Türkiye’nin ağırlıklı olarak Fabrika Otomasyon Sistemleri ve İklimlendirme Sistemleri alanlarında faaliyet gösterdiğini ve bugünkü başarılarında müşterilerinin, bayilerinin ve partnerlerinin destek ve güveninin çok büyük payı olduğunu belirtti.

“Türkiye’nin ekonomisi istikrarlı, nüfusu genç…”

Türkiye’ye duydukları güvenden bahseden Mitsubishi Electric Avrupa CEO’su Kei Uruma, “Türk ekonomisi istikrarlı bir şekilde büyüyor. Buna ek olarak Türkiye’de nüfusun büyük bir bölümünü gençler oluşturuyor ve alım güçleri tutarlı bir şekilde artıyor.” dedi.

“Türkiye ekonomisine ve topluma katkıda bulunacağız”

IMG_0544Mitsubishi Electric Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Katsuya Takamiya, “Türkiye’de üretim ve tüketici pazarları genişliyor. Yapı, ulaşım, enerji ve diğer altyapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde gelişeceği öngörülüyor. Şimdiden birçok şirketin Türkiye’ye yatırım yapmayı tercih ettiğini görüyoruz. Biz de 2012 yılından bu yana var olduğumuz Türkiye’de güçlü bir kararlılıkla faaliyet göstereceğiz. Geniş yelpazedeki lider teknolojilerimizin Mitsubishi Electric Türkiye’nin etkili çalışmaları ile birlikte Türkiye ekonomisine ve topluma pozitif katkıda bulunacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Türkiye’yi içeren EMEA pazarı Mitsubishi Electric için en büyük pazar”

Açılış seremonisinde konuşma yapan bir başka isim olan Mitsubishi Electric’in Yaşam Alanları & Dijital Medya Grubu’ndan Hideaki Nagatomo, “Japonya dışındaki işlerimiz yüzde 60’ın üzerinde büyüdü ve Türkiye’yi de içeren EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan bölge) pazarı bunun içerisinde yüzde 40’ı aşarak bizim için en büyük pazar oldu. Türkiye’de ağırlıklı olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana’da yer alan bayi teşkilatımız ile hizmet veriyoruz. ‘Daha İyisi için Değişim’ olan şirket söylemimizi, hızla büyüyen Türkiye pazarında gerçekleştirmek ve Türk müşterilerimize daha fazla müşteri odaklı hizmetler sunmak için bayi networkümüzü daha da genişletmIMG_0182eyi planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Japonya İstanbul Başkonsolosu Keiji Fukuda, Mitsubishi Corporation Dubai Orta Asya ve Orta Doğu Yönetim Kurulu Üyesi Shigeaki Yoshikawa, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Başkanı Bahri Türkmen ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) Başkanı Sedat Sami Ömeroğlu’nun da konuşma yaptığı Mitsubishi Electric Türkiye’nin açılış seremonisi, Japonya ve Türkiye’nin güç birleşimi olarak tanımlandı.

Açılıştan sonra “Şimdi Daha Güçlüsün” teması ile bayi toplantısı

Açılış seremonisinden bir gün sonra Renaissance Polat Otel’de Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin bayi toplantısı gerçekleşti. “Şimdi Daha Güçlüsün” teması ile düzenlenen bayi toplantısında, Mitsubishi Electric’in sahip olduğu global gücün bayilerin sahip oldukları teknik bilgi ve hizmet anlayışıyla birleşerek çok daha güçlü bir yapı ile yola devam edileceği mesajı verildi. Japon kültür dansları, Samurai şov ve 5. yılını dolduran bayiler için yapılan ödül töreniyle renklenen bayi toplantısının ardından Etiler’deki Sahne İstanbul’da gerçekleştirilen Ziynet Sali konseriyle bayiler veMitsubishi Electric Türkiye çalışanları birlikte stres attı.

 

Mitsubishi Electric Celebrated Its Arrival to Turkey

Operating at 42 countries with more than 120 thousand employees and owning more than 37 billion dollars consolidated net sales, globally known Mitsubishi Electric, celebrated its arrival to Turkey. The night that Mitsubishi Electric Turkey’s customers, dealers, partners and employees gathered, the faith and trust to Turkey’s young population, the potential of rapid growth and companionship of Turkish-Japanese has mentioned.

s1415202876_Mitsubishi_Electric_Logo_1

Translate »