Home Haberler Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. ISO 9001:2015 Sertifikası Aldı ISO,...

Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., Uluslararası Standartlar Teşkilatı (ISO) 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı. Mitsubishi Electric, 2017 yılında faaliyete geçen Manisa fabrikasında yüksek teknolojili ve çevreye dost ev tipi klimalar üretiyor. Mitsubishi Electric’in Sanayi 4.0’a yanıtı olan e-F@ctory konseptiyle dizayn edilen fabrikasında üretim gerçekleştiren Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., ihracattaki başarılarının yanı sıra iç piyasaya ve Manisa bölgesindeki istihdama da katkı sağlıyor. ISO standardına göre verilen bu sertifika; yeni bir kalite yönetim sistemiyle planlı, kontrollü, ölçülebilir ve analiz edilebilir bir işletme yaklaşımı benimsendiğini kanıtlıyor.

Ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı. Sertifika, şirket adına şirketin başkanına takdim edildi.

ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi; işletmelerin hedeflerini, prosedürlerini ve planlarını belirlemelerini ve risk analizi yapmalarını sağlayarak müşteri odaklı ve disiplinli bir organizasyon yaratmalarını sağlıyor.

Ev tipi klima alanında üretim üssü

Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., Mitsubishi Electric’in Avrupa’daki ilk ev tipi klima fabrikası olma özelliğini taşıyor. Bu yatırım,Mitsubishi Electric Corporation için gelişme ve büyüme potansiyeline inandığı Türkiye’yi ev tipi klima alanında önemli bir üretim üssü haline getiriyor.

Dijital fabrikada yüksek teknolojili çevreye dost üretim

Mitsubishi Electric’in Sanayi 4.0’a yanıtı olan e-F@ctory konseptiyle tasarlanan dijital klima fabrikasında, yüksek teknolojili çevreye dost ürünler üretiliyor. Yaklaşık 406,2 milyon TL sermayeyle kurulan fabrika, 60 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor.

Translate »