Home Haberler MMI Eurasia Fuarcılık, uluslararası fuarları Türkiye’ye getiriyor

DMMI Eurasia CEO Tolga Ozkarakasünyanın önde gelen organizasyon firmalarından olan Messe München International, her yıl 30.000 katılımcıyı, 2.000.000 civarında ziyaretçiyle buluşturarak, 40’ın üzerinde fuar organizasyonuna imzasını atıyor. 60’ın üzerinde temsilcilik ofisi ile 100’den fazla ülkede aktif olarak hizmet veren Messe München International, ayrıca Çin, Hindistan, Türkiye ve Güney Afrika’da fuar organizasyonlarını gerçekleştiriyor.

2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan Messe München International Türkiye iştiraki olan MMI Eurasia Fuarcılık, geçtiğimiz aylarda  gerçekleştirilen Seismic Safety ve INTERGEO Eurasia Fuarları’nı başarıyla tamamlayarak sektöre iddialı bir adım attı.

Orta Doğu’ya, Orta Asya’ya, Kafkaslara, Balkanlara ve Kuzey Afrika’ya açılan bir kapı olarak Türkiye’nin, önemli uluslararası ekonomi merkezlerinden birisi haline geleceğine inanan MMI Eurasia, Türkiye’de bir çok ihtisas fuarı gerçekleştirmeyi planlıyor. Firma, ihtisas alanındaki uzmanlıkları bünyesinde toplayarak, sektörün önde gelen isimlerini buluşturduğu yapıda, katılımcı ve ziyaretçilerin ihtiyaç ve isteklerine odaklanarak sürdürülebilir bir strateji geliştiriyor.

Fuarcılık sektöründe deneyimli ve güçlü bir kadroya sahip olan MMI Eurasia, düzgün iş akışı, kalite kontrol ve personel yeterliliğini sağlamak için müşterilerine en iyi kalitede hizmet sunarken, müşterilerinin başarıyı yakalaması için basın, kamu otoritesi ve sektörel derneklerle yakın işbirlikleri içerisinde bulunuyor.

 

MMI Eurasia Fuarcılık CEO’su Tolga Özkarakaş:  “Türkiye’de çok sayıda ihtisas fuarı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz”

MMI Eurasia Fuarcılık’ın ortağı ve CEO’su Tolga Özkarakaş MMI Eurasia hedefleri ve yakın gelecekteki projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana ortağımız olan Messe München International’ın ihtisas fuarcılığı alanında 50 yıllık birikimi ve 100’ü aşkın ülkeye erişimi bulunuyor. Biz de MMI Eurasia olarak, ana ortağımızın bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanarak, 2019 yılına kadar Türkiye’de birçok sayıda ihtisas fuarını hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Türkiye’de hayata geçirmeyi planladığımız uluslararası fuarlara, komşu ülkelerden ve dünyanın birçok bölgesinden büyük bir katılım olacağına ve ziyaretçiler tarafından da ilgi toplayacağına inanıyoruz” dedi.

Çevre sektörünün kamu ile bağlantısının önemine değinen Özkarakaş, ilk IFAT Eurasia Fuarının, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim birimlerinin bulunduğu, konumu gereği en uygun lokasyon olan Ankara’yı tercih ettiklerini açıkladı. MMI Eurasia Logo

Translate »