Home Haberler NG Kütahya Seramik’ten Dış Cephede Yenilikçi Çözümler

NG Kütahya Seramik, koleksiyonlarında yer alan doğal taş efektler, parlak ürünler, mozaik kesARMA_MEKANimler, rölyefli, özel dokulu ürünler ve birçok farklı desen çeşitliliği ile dış cephelere yenilikçi ve modern yorumlar kazandırıyor.

Yepyeni mimari yaklaşımlara olanak veren teknik granit seramikler, nano teknolojiyle üretiliyor. Ürünlerin hafif, kolay taşınabilir, ekonomik, uzun ömürlü, temiz ve bakım gerektirmeyen yapısı dış cephelerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu ürünler hava sirkülasyonu yaparak rutubeti önlüyor ve ses izolasyonuna olanak tanıyor.

NG Kütahya Seramik, farklı yüzey alternatifleri ve büyük ebatlı porselen karolarıyla, oteller, üniversiteler, okullar, iş- alışveriş ve sağlık merkezleri gibi büyük tesislerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

NG Kütahya Seramik’in 100×50 cm ebadındaki serileri, lappato ve rektifiye teknik özelliklerinin yanı sıra, şık tasarımları ve uygulamalarda daha az fire vermesi nedeni ile de dış cephede en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

 

logo

Translate »