Home Haberler Ortadoğu`nun merkezi olacak

 Kalite anlayışıyla sektörde her zaman tercih edilen bir marka olan Roto Frank, Türkiye`den Ortadoğu`ya sesini duyuracak. İran, Irak, Azerbaycan, Libya, Kuzey Afrika ülkelerinde yapı02_widelanmaya odaklanan markanın Türkiye organizasyonu Ortadoğu`nun merkezi olacak.

Bir Alman markası olan Roto Frank, 1935 yılında Stuttgart’ta kurulmuş ve kapı pencere sektöründe dünyaya mal olmuş bir markadır. Gelişen teknolojiyi arkasına alan kapı pencere sektörü bugün sektöre farklı bir pencereden bakıyor.  Standartlarını yükselten sektör olmazı ulaşılır kılarak mimarideki trendi belirliyor. Aynı zamanda dünyanın en fazla çift açılım aksesuarı üreten firması.

Özellikle mimar, inşaat şirketi, karar vericilere projelerinde destek vermek üzere yapılanan firma, problemsiz sorunsuz çözüme ulaşmak isteyen her türlü karar vericiye, inşaat firmasına, son kullanıcıya hizmet vermeye hazır bulunuyor. Bu nedenle tüketiciye daha yakın olmak için İstanbul Yapı Fuarı’nda yerini aldı ve En İyi Stant Tasarımı Özel Ödülü olan Altın Mıknatısı kazandı.Resim_1416834059

Firma Genel Müdürü Artuğ Özeren, ” Herkes pencereyi açıp kapatabilir. Bu yüzde 90 teknolojiyle ilgilidir. Ama işin içinde yüzde 10’u Roto’yu öne çıkaran bazı özelliklerden oluşuyor. Bu bizim kritik başarı faktörümüzdür. Bizi diğerlerinden ayıranın ne olduğundan bahsetmem gerekirse, Öncelikle tamamen ithal, 10 yıl garantili, dünya standartlarının daha üzerinde kendi testleri ve standartları olan bir markayız. Ürünümüzün her zaman arkasındayız. Teknik servis diye bir sıkıntımız yok; çünkü ürünlerimiz problemsiz. Satış sonrası destek birimine biz çok az yatırım yapıyoruz; çünkü ürünümüz problemsizdir. Doğramalarımızda ses, ısı, toz yalıtımı ve enerji tasarrufu oldukça önemli. Konfor, üretimde hız, montajda çabukluk, garanti ve hanım kullanıcılarımıza kolaylık sağlayan aksesuarlar temin ediyoruz” dedi.

Yeni çalışmalarından olan piyasada kaldır-sür denilen Patio Lift ürünü özellikle denize yakın olan Ege ve Akdeniz gibi bölgelerde son derece rağbet görüyor. Kullanımı son derece basit olan, alüminyum ve pvc ile yapılabilen, geniş balkon kapılarında kullanılan üç metre büyüklüğüne kadar yükselen balkon kapıları bu ürün ile sürmeli yapılabiliyor.Roto-Frank_Logo_web1

Translate »