Home Haberler PAKPEN, ADANA’DA TESİSAT USTALARIYLA BULUŞTU

Tesisat ustalarına yönelik seminerlerinin 27’ncisini Adana’da düzenleyen Pakpen’in Üstyapı Boru Üretim Müdürü Ali Dural, “Bu seminerlerde, ürünlerimizde en büyük önceliğimiz olan kalite olgusunu, hammadde alımından üretime, ürün performansından uygulama ve nitelikli insan kaynağına kadar tüm süreçleriyle paylaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Pakpen, Türkiye çapında düzenlediği tesisat ustalarına yönelik seminerlerinin 27’ncisinEkran Alıntısıii, Adana’da Anemon Otel’de gerçekleştirdi. Pakpen’in Adana’daki iş ortağı Efes Yapı’nın da katkılarıyla gerçekleşen seminere, 300’e yakın tesisat ustası katıldı.

Pakplast markasıyla alt yapı ve bina içi tesisat boruları üretimi yapan yapı malzemeleri sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ, 2011 yılından bu yana tesisat ustalarıyla buluşuyor. Buna göre şirket, bina içi tesisat borularında yeni teknolojileri, kaliteli bir üründe bulunması gereken özellikleri ve ürün uygulamalarında verimliliği artıran püf noktalarını aktarmak amacıyla seminerler düzenliyor. Bu kez Adana’da gerçekleştirilen seminere, Pakplast Üstyapı Boru Üretim Müdürü Ali Dural, Pakplast Üstyapı Boru Grubu Satış Müdürü Coşkun Öner ve Pakplast Üstyapı Boru Grubu Adana Bölge Yöneticisi Can Tuna katıldı.

Seminerde ürünleri hakkında bilgi Pakplast Üstyapı Boru Üretim Müdürü Ali Dural, Pakplast PP boruların zehirli gaz içermediğine, özellikle de yanma esnasında insan sağlığı ve doğa için zararlı bir etkisi olmadığına dikkat çekti. Dural, şöyle devam etti; “Pakplast PP boruların darbelere ve depreme olan dayanımı ve kimyasallara olan direnci de oldukça yüksek. Sızdırmaz özelliklere sahip Pakplast PP borular, aynı zamanda 50 yıllık bir servis ömrüne de sahip.”

Bu arada Pakpen seminerlerinde, tesisat ustalarına yönelik olarak yaşam koçu ve yönetim danışmanı İsmail Karasu da bir eğitim gerçekleştiriyor. Adana’da da gerçekleştirilen ve ustaların yoğun ilgi gösterdiği eğitimde Karasu, başarılı olmaya giden yolda atılması gereken adımları aktardı. Karasu’nun pozitif yaşam becerileri konusunda eğitimiyle renklenen seminere, ustaların ilgisi ise büyük oldu.untitled-1_89

Translate »