Home Haberler PAKPEN, BIG 5 DUBAİ’DE KÖRFEZ YATIRIMCISIYLA BULUŞTU

 Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirterek, ‘Fuarla, Arap ülkelerinde yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolu açılıyor” dedi.

Pakpen,pakpen-dubai-2 yapı ve inşaat malzemeleri sektörünün 35 yıldır kaplama, izolasyon, HVAC, banyo ve mutfak, çelik, su teknolojileri, kapı ve pencere gibi, hemen her dalını bir araya getiren BIG 5 Dubai Fuarı’nda, ürünlerini tanıttı. 17-20 Kasım 2014 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan fuar, 1979 yılından bu yana inşaat sektöründe ürün tedarikçileri ile alıcıları buluşturuyor.

Ortadoğu’nun en büyük inşaat fuarı olan BIG 5 Dubai’nin, her yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, fuar sayesinde Pakpen olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı bulduklarını kaydetti.Pakpen’in kalite iddiasını yurtdışına taşımanın kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Akyıldırım, yurtdıpakpen-dubai-3 (1)şı fuarların bu hedeflerini gerçekleştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Pakpen’in, fuarda 36 metrekarelik stantla yer aldığını ve stantlarına duyulan ilgiden memnun olduklarını bildiren Akyıldırım, BIG 5 Dubai Fuarı’na bu yıl dördüncü kez katıldıklarını söyledi. Akyıldırım, fuarda PVC profil, alt yapı ve bina içi tesisat boruları ile sandviç panel ve izolasyon malzemelerini tanıttıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Fuar sayesinde Körfez ülkelerinin müteahhit grupları, proje yöneticileri ve yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakalıyoruz. Arap ülkelerinden yatırımcılarının katıldığı fuar, söz konusu bölgede yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolunu açıyor. Fuarın en önemli katkılarından biri de söz konusu ülkelerde marka bilinirliğimizin artması.”

Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin, Pakpen’in ihracatında önemli bir payı bulunduğunu aktaran Akyıldırım, önümüzdeki süreçte, Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerde ve Körfez bölgesinde, Pakpen’in marka bilinirliğini ve ihracat payını artırmaya odaklanacaklarını söyledi.

Translate »