Home Haberler Pakpen Bölge Distribütörü Isıpen’den Kıbrıs’a Bayi Gezisi

Adana – Mersin illeri Pakpen Bölge Distribütörü Isıpen San. Ve Tic. Ltd. Şti’nin yaklaşık 55 bayisi ile düzenlemiş olduğu Kıbrıs gezisi 24 Mart-27 Mart tarihleri arasında organize edildi. Kıbrıs’ın incisi Girne’de konaklama yapan gezi kafilesi Otel olarak Acapulco Resort Convention Spa’yı tercih etti.

İlk günü dinlence ve istirahat ile geçiren kafile, ikinci gün Girne’de Çıkartma Plajı, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Açık Hava Müzesi, Girne Limanı gibi tarihi ve turistik yerleri gezen kafile bir sonra ki gün Lefkoşa’da Barbarlık Müzesi, Yeşil Hattın bulunduğu sınır ve ara bölgenin görünümü, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Tarihi Girne Kapısı ve Lefkoşa Surları, Büyük Han ve Adada ki ilk Osmanlı Eseri, Selimiye Camii, St. Sophia Katedrali, Arasta gibi adanın önemli noktalarında ziyaretlerde bulundu.

resim 1 (2) resim 2 (2) IMG-20150325-WA0010

Sonrasında Pakpen A.Ş.’nin etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen seminerde hazır bulunan kafile; Şirketin ürün gamı ve üretim prosesleri, kalite yaklaşımı, satış ve dağıtım kanallarının etkin kullanılması gibi konu başlıkları altında bilgi aldı. Pakpen A.Ş’nin son yatırımlarından olan Kompozit İç Oda Kapısı Pakdoor ‘da yaşanan son gelişmeler ışığında Türkiye’nin sudan ve nemden etkilenmeyen tek kapısı olmasının avantajlarına dikkat çekildi.

logo_white

Translate »