Home Haberler PAKPEN, ÜRÜNLERİNİ AZERBAYCAN’DAKİ YAPI SEKTÖRÜ İLE BULUŞTURDU

BAKUBUİLD-Bakü Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılan Pakpen, ürünlerini Azerbaycan yapı dünyası ile buluşturdu. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini ve bu pazara yönelik çalışmalarını önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Pakpen, Azerbaycan brahim Tuza (2)Bakü’de bu yıl 20’ncisi düzenlenen BAKUBUİLD-Bakü Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. 22 Ekim tarihinde kapılarını açan ve 25 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayan fuarda Pakpen, ürünlerini Azerbaycan’daki yapı sektörü ile buluşturdu. Pakpen, fuarda 72 metrekare büyüklüğündeki stand alanında PVC profil ürünleri, sandviç panelleri, PPRC boru ve ek parçaları, HDPE 100 boruları ve Korige kanalizasyon borularını sergiledi.

Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini belirterek, yeni işbirlikleri geliştirmek adına BakuBuild Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tuza, komşu ülke Azerbaycan’ın, pazar paylarını artırmak istedikleri pazarlar arasında öncelikli olduğunu ve bu pazara yönelik çalışmalarını, önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi. Pakpen olarak kalitede iç pazarda yakaladıkları başarıyı, yurtdışına da taşımayı hedeflediklerini kaydeden Tuza, “Kalitedeki iddiamızı, Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerimiz, Avrupa Birliği ve Körfez ülkelerine de taşıyacağız. Söz konusu pazarlara yönelik aldığımız kalite belgeleri ile bu konuda atılması gereken en büyük adımı atmış bulunuyoruz. Bir numaralı yapı malzemeleri şirketi olarak öne çıktığımız Azerbaycan pazarında, marka bilinirliğimiz oldukça yüksek. Önemli projelerde yer alarak satış hacmimizi her geçen gün artırıyoruz” dedi. Fuar stantlarında pek çok ziyaretçiyi ağırladıklarını belirten Tuza, “Türk Büyükelçiliği’nden Ticari Müşaviri Cengiz Türkay da fuar standımızı ziyaret edenler arasındaydı” şeklinde konuştu.

Toplamda 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Tuza, sektörde ürün kalitesi ile birlikte toplam kalite algısını yükseltecek uygulamalar ve yaklaşımlar geliştirmeye özen gösterdiklerini ifade etti. Tuza, sektörde, yılda 300 bin ton plastik, 650 bin metreküp yalıtım malzemesi üretim kapasitesine sahip olduklarının da altını çizdi.

 

PAKPEN, Brought its Products to Construction Sector at Azerbaijan

20th BAKUBUILD- PAKPEN brought its products to construction world at Azerbaijan during the Baku Structure and Construction Fair held between October22- 25 2014. Member of board Ibrahim Tuza stated that they attach great importance to Azerbaijan market and they aim to increase their labor towards this market. Ibrahim Tuza implied that they aim to succeed aboard as they succeeded in domestic market, saying “We are going to spread our success in quality to Azerbaijan, also to European union and to bay countries.We are increasing our sales volume day by day with our crucial projects.”.

He underlined the fact that they have the capacity to produce 300 thousand tone plastic, 650 thousand cubicmeter isolation material per year.

 

Translate »