Home Haberler Pencere, Cam ve Kapı Endüstrilerinin Avrasya’daki Bir Numaralı Ticaret Platformu İçin Geri...

İSTANBUL PENCERE, CAM VE KAPI 2015 Fuarları, 11-14 Mart 2015 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde pencere, cam ve kapı sektörlerini bir araya getiriyor.

REED TÜYAP tarafından eşzamanlı düzenlenen İSTANBUL PENCERE 2015, 16. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, İSTANBUL CAM 2015,  5.Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı ile İSTANBUL KAPI 2015 7. Uluslararası Kapı, Kepenk8, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı 11-14 Mart 2015 tarihlerinde, sektörün önde gelen üretici ve ithalatçılarını yurt içinden ve yurt dışından gelen profesyonel ziyaretçilerle buluşturan uluslararası bir ticaret platformu niteliği taşıyor.

Geçtiğimiz yıl 24 ülkeden 679 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla, 12 salonda 98 000 m2 sergi alanında gerçekleşen, 99 ülkeden ve Türkiye’nin 81 ilinden 53.835 ziyaretçiyi bir araya getirmeyi başararak sektör temsilcilerinden tam not alan fuarlar, 2015 yılında yeni salonları, gelişen kapsamları ve rekor katılım ile katılımcı ve ziyaretçilerini buluşturacaklar.

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarları sektör ile ilgili STK’lar, kamu kuruluşları, ilgili medya ve eğitim kurumlarından oluşan tüm  sektörel ağı kapsayacak şekilde hazırlanan fuar tanıtım ve pazarlama faaliyetleri kapsamında özel davet ve alım heyeti çalışmalarına tüm sene boyunca yoğun bir şekilde devam edilmiştir.  Yurtiçi ve yurtdışı farklı bölgelerden gelecek alım heyetleri fuarlar süresince Tüyap davetlisi olarak ağırlanacak ve katılımcı firmalar ile buluşma imkânı bulacaktır.

Türkiye ve hedef ülkelerdeki basılı ve sanal medyada yer alan ilan ve haber çalışmalarının yanı sıra, düzenlenen yurtiçi ve yurtdışı roadshow faaliyetleri ile de hedef kitleyle fuar hakkında gerekli tanıtım çalışmaları 2014 fuarından bugüne aralıksız sürdürülmüştür. Rusya, İran, Gürcistan, Mısır, Makedonya, Bulgaristan’da bulunan yerleşik ofislerimiz aracılığıyla sektörün en önemli pazarları arasında yer alan Balkanlar, Batı ve Doğu Avrupa, Kafkaslar, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya’da faaliyet gösteren sanayi odaları, ticaret odaları, iş adamları konseyleri, mimarlar, mühendisler ve müteahhitler odası gibi meslek kuruluşları alım heyeti organizasyonu kapsamında fuar hakkında düzenli olarak bilgilendirilmiştir. Yine alım heyeti organizasyonu kapsamında bu ülkelere ek olarak Sahra Altı Afrika ülk11elerinde dış ticaret müşavirlikleri kanalıyla da etkin bir tanıtım faaliyeti sürdürülmektedir.

Ayrıca Ekonomi Bakanlığı tarafından sektörün önemli hedef yurtdışı pazarları dikkate alınarak toplam 41 ülkeden alım heyeti organize edilmiştir. Bu nitelikli alıcılar fuarları ziyaret edecek ve önemli ticari işbirliklerine imza atacaklardır.

 

İSTANBUL PENCERE 2015 FUARINDA  ‘’ALÜMİNYUM ÖZEL BÖLÜMÜ‘’

Alüminyum endüstrisinin de vitrini olmaya devam eden İstanbul Pencere Fuarı kapsamındaki özel bölüm; bu sene GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği) işbirliğinde, alüminyum sektörü için hazırlanan yeni salonunda sektörünün önde gelen alüminyum profil, kompozit, küpeşte, pencere sistemleri, alüminyum aksesuar ve alüminyum işleme teknolojileri firmalarını ağırlayacak. Her geçen yıl katılımın ve ilginin arttığı Alüminyum Özel Bölümü, sektörün ticari hedeflerini ve beklentilerini merkez alan uluslararası standartlarda bir ticaret platformu yaratma yolunda emin adımlarını sürdürmektedir.

FUAR ETKİNLİKLERİ ENDÜSTRİYE REHBERLİK EDECEK

Yıllardır eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları sırasında organize edilen etkinlikler günümüzün rekabetçi ve ileri teknolojilerinin değerlendirilmesine yönelik etkin bir bilgilendirme platformu sağlayacak. Fuarlarda;

 11 MART Çarşamba

  • Bor Ürünlerinin Cam Sanayiinde Kullanımı ve Getirdiği Yenilikler Sempozyumu

Saat: 14:30 – 17:30 / Karadeniz Toplantı Salonu
Düzenleyen: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü

 

  • “Pencerede Enerji Tasarrufu”

Saat: 15:30 – 17:30 / Sedef Toplantı Salonu
Düzenleyen: PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği)

 

12 MART Perşembe

 

  • Cam Çözümlerinin Enerji Verimliliğini ve Kalitesini Arttırmak

Saat: 13:00 – 15:20 / Kalamış Toplantı Salonu

 

  • Temperli Cam Kalite Çalıştayı

Saat: 16:00 – 17:20 / Kalamış Toplantı Salonu

 

Düzenleyen: GPD NAVI (Glass Performance Days) ve Cam İnovasyonları Enstitüsü                       

BİRLİKTE HEP DAHA İLERİYE

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İstanbul Pencere 2015, İstanbul Cam 2015 ve İstanbul Kapı 2015 Fuarları 11-13 Mart Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00–19:00, 14 Mart Cumartesi günü 10:00–18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. Fuarlar hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için www.istanbulpencerefuari.com, www.kapifuaristanbul.com, www.camfuaristanbul.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

ğ         ğü,          -

ğpi


 

 

COUNTDOWN TO THE LEADING TRADING PLATFORM OF WINDOW, GLASS AND DOOR INDUSTRIES  IN EURASIA

ISTANBUL WINDOW, GLASSEXPO and DOOREXPO Fairs bring together window, glass and door industries between March 11-14, 2015 at TUYAP Fair, Congress and Convention Center

ISTANBUL WINDOW 2015, 16th International Window, Window Shade, Facade Systems & Accessories, Profile, Production Technologies & Machinery, Insulation Materials & Auxiliary Products Fair which will be organized concurrently with GLASSEXPO ISTANBUL 2015,  5th Glass Products and Applications, Production-Processing Technologies, and Machinery, Auxiliary Products and Chemicals Fair and DOOREXPO ISTANBUL 2015 7th Door, Shutter, Lock, Panel, Partition Systems and Accessories Fair by Reed Tuyap Fairs between March 11-14 2015, is an international trading platform that brings together the industry’s leading manufacturers and importers with professional domestic and international visitors.

The exhibitions, organized with participation of 679 company and company representatives from 24 countries at 12 Halls / 98.000 sqm area in 2014 and achieved to host 53.835 professional visitors from 99 countries will bring together participants and visitors with new halls, evolving scope and record attendance in 2015.

To provide new markets for the industry, Istanbul Window, Glassexpo Istanbul and Doorexpo Istanbul continued intensively marketing activities including all relevant as industry professionals, sectoral NGOs, government agencies, media, educational institutions for special invitation and buyer committe works from all around the world. As a result of this working, domestic and foreign procurement committees will be hosted as guests of Tuyap during the fairs and they will find the opportunity to meet with exhibitors.

Necessary promotional activities has continued uninterrupted since 2014 edition of the exhibition as organizing both domestic and overseas roadshows besides advertising and news on press and social media of target countries. In the industry’s most important markets like Balkans, Western and Eastern Europe , Caucasus, Middle East, North Africa and Central Asia, professional organizations such as chambers of commerce, businessmen councils, architects, chambers of engineers and contractors are informed regularly about the exhibition for organization of recruitment committees through our offices located in Russia, Iran, Georgia, Egypt , Macedonia  and Bulgaria.  Besides to these countries under the purchasing committee, an effective promotional activities are contunied through commercial consultancy in Sub-Saharan Africa countries.

In addition, as considering important target overseas markets in the sector, the recruitment committees from 41 countries was organized by the Ministry of Economy. This qualified buyers will visit the exhibition and will be signed to major commercial collaborations.

 ‘ALUMINIUM SPECIAL SECTION‘’ IN ISTANBUL WINDOW FAIR

Special section in Istanbul Window Fair which is a showcase for aluminum industry will be organized in cooperation with GALSIAD (Association of Entrepreneur  Aluminium Manufacturers  and Businessmen) and it will host leading aluminum profile, composite, railing, window systems, aluminium accessories and aluminum processing companies. Aluminum Special Section, is being increased interest and participation each passing year, progress to create an international trading platform which centre the industry’s business objectives and expectations.

EXHIBITION EVENTS WILL LEAD TO THE INDUSTRY

The events have been organized every year during Istanbul Window , Glassexpo and Doorexpo fairs ensure an effective information platform for evaluation of today’s competitive and advanced technology. Main headings of this year;

 MARCH 11 Wednesday

 

  • “Usage Of Boron Products In Glass Industry and Reforms Symposium”

14:30 – 17:30 / Karadenız Meeting Room

 

Organizer: Eti Maden

 

  • “Energy Save on Window”

15:30 – 17:30 / Sedef Meetıng Room
Organizer: PÜKAD (Association of Window and Door Sectors)

 

MARCH 12 Thursday

 

  • “Increase Energy Efficiency and Quality on Glass Solutions”

13:00 – 15:20 / Kalamış Meeting Room

 

  • “Tempered Glass Quality Workshop”

16:00 – 17:20 / Kalamış Meeting Room

 

Organizer: GPD NAVI (Glass Performance Days) and Glass Innovation Institute

               

TO THE LEADING EDGE.. TOWARD BEING THE BEST

Istanbul Window 2015, Glassexpo Istanbul 2015 and Doorexpo Istanbul 2015 that will be organized at TUYAP Fair Convention and Congress Center can be visited between 11 – 13 March, Wednesday, Thursday and Friday from 10:00 to 19:00 and on 14 March, Saturday from 10:00 to 18:00.

Please visit www.istanbulwindowfair.com, www.glassexpoistanbul.com, www.doorexpoistanbul.com  websites for more information and online invitation.

 

ğ         ğü,          -

ğpi

Translate »