Home Haberler Prestijli Projelere Wooler’la Altın Değerinde Yatırım

Eryap’ın son ürünü Wooler, prestijli projelerin tercihi olmaya devam ediyor. Kiptas2Yapı sektörünün öncü şirketi Eryap’ın uzmanlığının yüksek teknolojiyle birleşmesinden doğan Wooler taş yünü, her aşamada karbon ayak izini azaltmaya yönelik çevresel bakış açısı ile üretiliyor.

Wooler taş yünü; ısı, ses ve yangın yalıtımı özelliği sayesinde;  ısıtma ve soğutma masraflarında  %50’ye varan tasarrufun yanı sıra yaşam alanlarındaki konfor ve hijyenik şartları artırıyor. Ses yalıtımı özelliği sayesinde; kentleşmenin doğal bir sonucu olan gürültünün özellikle hastane, okul, ofis vb. ortamlarda günlük hayatımızda sağlığımızı ve konforumuzu tehdit eden boyutlarını en aza indiriyor. Yangın yalıtımı özelliği ile yangının yapı içinde ve komşu binalara yayılmasını engelleyen Wooler, kişilerin yangın alanından güvenle ayrılmasında yardımcı oluyor.

 Wooler, sektördeki 3 yılı aşkın tecrübesi ile prestijli projelerin tercihi oluyor

Dış cepheden ara bölmeye, teras çatıdan yüzer döşemeye kadar her türlü alan ve detaya çözüm sunan Wooler; Rönesans Ofispark, Zorlu Center, Quasar Mecidiyeköy, Egeyapı Batışehir, Ankara Enpark, Westgate gibi önemli projelerde olduğu gibi son olarak Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe ve Teknik Yapı Metrokent projelerinin de tercihi oldu. Kiptaş Vaditepe projesinde 15.000 m2 5cm ve 10cm kalınlıklarında Wooler Premium F 150 (TR>15 kPa) mantolama levhası, yaklaşık 2000 m2 5 cm Wooler Plus Ara Bölme Levhası (50kg/m3) ve 10.000 m2  5 cm Wooler Industrial Batt Sanayi LevIMG_2309hası (110 kg/m3) ürünleri tercih edildi. Metrokent projesinde ise yaklaşık 25.000 m2 3, 5 ve 10 cm kalınlıklarında Wooler Premium F (TR>7,5 kPa) mantolama levhaları kullanıldı.

Wooler Premium F serisi, duvar elemanlarının oluşturdukları yüzeylerle birlikte, kolon, kiriş, hatıl, lento, perde duvar gibi betonarme yüzeylerin yalıtılarak ısı köprülerinin ortadan kaldırılması ve binaların atmosferik şartlara karşı korunarak sıcaklık farklılıklarından oluşan genleşme ve büzülme gibi yapı bileşenlerinde meydana gelen fiziksel değişimlerin önlenmesi bakımından en doğru çözüm oluyor. Wooler Plus Ara bölme levhası hafif ara bölme duvarlarında, dış duvarların içten yalıtımında, merdiven ve asansör boşluklarında, alçı duvar ve komşu duvar uygulamalarında kullanılırken; Wooler Industrial Batt serisi kazan, tesisat ve egzoz borularında, elektrofiltre ve kanallarda, çift cidarlı kaplarda, etüvler gibi her türlü sanayi tesisinde ve hazır panel uygulamaları gibi geniş bir alanda kullanıcılara çözüm sunuyor.

Wooler Ürün Gamına Eklediği Yeni Ürünleri ile de İddialı

Eryap, metropark2Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 2 yeni ürün ile taş yünü sektöründeki iddiasını sürdürüyor. Wooler Flexible Alu Boru Levhası ve Wooler Door Yangın Kapısı Levhası ile farklı kullanım yeri ve amacına göre geniş bir alanda hizmet edecek tamamen yerli ve doğal kaynaklar kullanılarak üretilen çözümler sunuyor.

Wooler Flexible Alu Boru Levhası; bacalarda ve yüksek sıcaklıktaki sanayi borularının ısıyalıtımında kullanılmak üzere 100 kg/m3 yoğunlukta ve 25mm kalınlığında üretilen, 950mm x 8400mm ebatlarına sahip, alüminyum folyo kaplı taş yünü levhadır. Ürünün rakiplerinde olmayan kanallı yapısı sayesinde alüminyum folyo yırtılma riski olmadan 100mm-300mm aralığında tüm çaptaki borulara rahatlıkla kaplanabilmektedir. Üretim yönü ile aynı yönde yapıştırılan alüminyum folyo kaplaması; elyafların yönü değişmediği için ısı geçirgenliği minimum düzeyde kalmaktadır. Faydalı model patentine sahip Wooler Flexible Alu Boru Levhasının 950mm eninde üretilmesi, rakip ürünlere göre fireyi (%5) sıfıra indirgediğinden kullanımda ve ürün maliyetinde büyük avantaj sağlıyor.

Wooler Door Yangın Kapısı Levhası levhası ise; 600-1000mm eninde, 1500-2500mm boyunda isteğe uygun ölçülerde üretilmekte olup, 150 kg/m3’lük yüksek yoğunluğu sayesinde yangın kapılarında mükemmel yangın yalıtımı sağlıyor.

 

n

j

 

 

 

 

Translate »