Home Haberler Profesyonel inşaat işlerinin yanı sıra, dekorasyon ve tamir işleri için de ideal...

Küresel yapıştırıcı uzmanı Bostik, yüksek kaliteli profesyonel bir hibrit yapıştırıcı olan H785 HIGHTACK ile yapı çözümlerini kolaylaştırıyor. Son derece hızlı ilk yapışma özelliğine sahip H785 HIGHTACK, taş ve beton gibi ağır objeleri bile desteğe ihtiyaç duymadan anında yapıştırır. Bu özelliği sayesinde; hem profesyonellere, hem amatörlere güvenli bir kullanım imkânı verir.

Sağlıklı ve uzun ömürlü çözümler sunan Bostik H785 HIGH TACK, taş ve betondan, ayna ve alçıpanellere, PU ve PVC’lerden her türlü plastiğe kadar yüzeylere sımsıkı tutunur. Genel amaçlı ve çokgüçlü bir yapıştırıcı olarak geliştirilen ürün çevre dostudur. Emaye, seramik, bakır, kurşun, çinko,kalay, alüminyum, metaller, alaşımlar, paslanmaz çelik HPL ve fiber çimento levhalar ile ahşap gibibirçok yapı malzemesini çabucak yapıştırır.

Bostik H785 HIGH TACK ile Ev İçi Tadilatlar Çok Kolay

290 ml’lik kartuş ambalajda satışa sunulan beyaz renkli Bostik H785 HIGH TACK, inşaat projelerindeolduğu gibi ev içi tadilat, tamirat işlerinde de güvenle kullanılır. Banyoda tüm yüzeylerde, mutfak dolaplarında, kirişlerde, uygulandığı bölgenin arkasından desteklenmesine gerek kalmadan yapışır.Derz dolgu tabancası ile zahmetsizce tatbik edilebilir.

Derz dolgu tabancası ile zahmetsizce tatbik edilebilir.

. Uygulama örneklerini görmek için lütfen Bostik Türkiye YouTube sayfasını ziyaret ediniz:

www.youtube.com/channel/UCL3O7g60MrVnl4HiqMhJ0Kw

AKILLI AVANTAJLAR

.Desteksiz doğrudan yapışır.

.Yüksek mukavemetlidir.

.İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez.

.Nötr kürleme özelliği taşır.

.Sürekli esnektir, büzülmez, nem ve hava etkilerine karşı dayanıklıdır.Astar olmadan çoğu yüzeye (nemli yüzeylere dahi) mükemmel yapışır.

.Uçucu organik bileşik (VOC) emisyon seviyelerine (ürünler) ilişkin ‘Sağlık ve Refah’, Hea 02 İçMekan Hava Kalitesi bölümünde belirtilen BREEAM şartlarını karşılar.

*BREEAM, ana planlama projeleri, alt yapı ve binalar için dünyanın lider sürdürülebilirlik değerlendirme yöntemidir. Yeni yapılardan kullanımda ve tadilatta olanlara kadar, tüm yapıların kullanım ömrü boyunca daha yüksek performanslı varlıklarla ortaya çıkan değeri gözler önüne serer.

Profesyonel inşaat işlerinin yanı sıra, dekorasyon ve tamir işleri için de ideal çözüm:BOSTİK H785 HIGH TACK İLE PROFESYONELCE YAPIŞTIR

Translate »