Home Haberler Rehau 3 Yılda %30 Büyüme Hedefliyor

Rehau, Türkiye’deki 25. yılını bayileriyle birlikte Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen geceyle kutladı. Joan Miro sergisinin de gezildiği 25. yıl etkinliğinde konuşan REHAU Türkiye Ülke Müdürü Murat Sarımaden, “Önümüzdeki 3 yıl en az yüzde 30 büyüme öngörüyoruz” dedi.

Yapı, otomotiv ve endüstri alanlarında polimer bazlı sistem çözümleri ve servis hizmeti sunan Rehau, Türkiye’de 25. yılını kutluyor. 25. yıl kutlaması kapsamında The Seed‘de düzenlenen gecede bayileriyle buluşan şirket; 2015 ve sonrasına dair öngörülerini ve hedeflerini de katılımcılarla paylaştı.

Buluşmanın açılış konuşmasını yapan REHAU Türkiye Ülke Müdürü Murat Sarımaden, Türki cumhuriyetleri de kapsayan vizyonlarıyla önümüzdeki 3 yılda yüzde 30 büyüme hedeflediklerini açıkladı. 54386381d675c540b0a83ece32b1bac8ff-480x268 ülkede 170 lokasyonda 18 bin çalışanı ve 3 milyar euro cirosuyla büyük bir aile olan Rehau’nun yeni bir yapılanmaya gittiğini anımsatan Sarımaden, bu kapsamda Türkiye’nin de Türki cumhuriyetleri de içine alan bölgenin merkezi haline geldiğini söyledi ve söz konusu yapılanmanın hedeflerini de şöyle özetledi: Rehau’nun piyasadaki etkinliğini artırmak, müşteriye yakın olmak, servis ve süreçlerinde daha efektif olmak, piyasa ve müşteri taleplerini hızlı ve net karar mekanizmalarıyla yerine getirmek.

Can Külekçioğlu: Müşterilerimiz kadar iyi, onlar kadar güçlüyüz

Bina teknolojileri bölümünü Rehau’nun geleceğe dönük yüzü olarak tanımlayan REHAU Türkiye Bina Teknolojileri Satış Direktörü Can Külekçioğlu da, müşterileri kadar iyi, onlar kadar güçlü bir firma olduklarına dikkat çekti. 2015 yılında 4 yeni ülkeye merhaba dediklerini açıklayan Külekçioğlu, “Azarbeycan, Kırgızistan, Tacikistan ve Özbekistan, artık REHAU Türkiye Bina Teknolojileri Bölümüyle çalışacaklar” dedi.

İnanç Tüzüner: Sadece ithal eden değil, üreten de bir marka olacağız

Türkiye pencere sektörünün çok yol katettiğini söyleyen REHAU Türkiye Pencere Sistemleri Satış Direktörü İnanç Tüzüner ise, “Biz de GENEO ile bu sektörde iddialıyız. Bunu, Mart ayında Almanya’da üretimi başlayacak ve Nisan ayında da bayilerimizin elinde olacak SYNEGO ile daha da pekiştireceğiz” diye konuştu. Sadece ithal eden değil, üreten de bir marka olmak istediklerini vurgulayan Tüzüner, 2016 yılının ilk çeyreğinde Bilecik’teki fabrikalarında 5 farklı ürün gamında üretime başlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

10 ve 15. yıllarını dolduran Rehau bayilerine teşekkür plaketi verilen gecede, Prof. Asaf Savaş Akat da ekonomide 2015 beklentileri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.REHAUlogo

Translate »