Home Haberler REHAU Panorama Swing-Design Katlanır Sürgülü Pencereler

Etkileyici sadeliği ile yaşam alanlarına, evlere yeni ve ferah bir dokunuş sağlayan REHAU Panorama Swing-Design, her biri ayrı olarak taşınabilir, açılabilir, bir noktada toplanabilir kanatlarıyla kullanım ve temizlik kolaylığı sağlıyor.

REHAU; pencere, bina teknolojisi ve inşaat mühendisliği alanlarında sofistike çözümleri ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. İç ve dış mekanlar arasında maksimum açıklığın elde edilmesini sağlayan sürgülü çözüm sistemi Panorama Swing-Design, etkileyici sadeliği ile yaşam alanlarına, evlere yeni ve ferah bir dokunuş sağlıyor. Panorama Swing-Design, her biri ayrı olarak taşınabilir, açılabilir ve bir noktada toplanabilir kanatları ile özel tasarım imkanına sahip olmasının yanı sıra, hem çift hem de üç camlı birimler de içeriyor. Böylece bu bahar Panorama Swing-Designın taze havası evlere çok daha keyifli girecek.

Uygun maliyeti ve hızlı montaj sistemi ile de ön plana çıkan Panorama Swing-Design, kullanım ve temizlik kolaylığı ile dikkat çekiyor.Küçük binalardan büyük binalara, özel konutlardan endüstriyel tesislere kadarbirçokalanda kullanılan Panorama Swing-Design, evdeki tüm odalara uygulanabiliyor.  Panorama Swing-Design yaşam alanlarının haricinde sağladığı geniş açıklık sayesinde özellikle iç ve dış mekanları arasında bir bağ kurmak isteyen restoranlar ve dükkanlar için de son derece kullanışlı bir tasarım oluşturuyor.

Yalın Görünümü ile Dikkat Çekiyor

Yerden tasarruf sağlayan özel teknolojisi sayesinde, mekan içerisinde rahatsız edici çıkıntı detayları oluşturmadan mükemmel bir açıklık oluşturan Panorama Swing-Design, özel gizli menteşe ve aksesuarlarıyla sade bir görünüm sunuyor.

Translate »