Home Haberler R+T STUTTGART 2015 ULUSLARARASI BASIN KONFERANSI

Panjur, tente, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansı 130 ülkeden gazetecinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti.

Messe Stuttgart bünyesinde üç yılda bir gerçekleştirilen; panjur, tente, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörünün nabzını tutan R+T Stuttgart fuarının uluslararası basın konferansı 16 Ekim 2014 tarihinde, İstanbul Harbiye Hilton Oteli’nde yapıldı.

130 ülkeden basın mensubunun katılım gösterdiği uluslararası basın toplantısında, gazetecilerin yanı sıra sektörün kanaat önderleri de bir araya geldi. Stor Panjur ve Gölgelik Sanayicileri Federal Birliği Başkanı Georg Nüssgens, BVT – Kapı- Geçiş Sistemleri Birliği Başkanı Dr. Claus Schwenzer, Teknik Tekstil-Stor Panjur-Gölgelik Sanayicileri Birliği Başkanı Oliver Hopert, Ift Rosenheim Pencere Teknolojileri Kurumu Müdürü Prof. Ulrich Sieberath, European Solar-Shading Organization Başkanı Peter Winters konuşmacı olarak katılım gösterdi. Basın Konferansından sonra boğazda tekne gezisi düzenlendi. Suada’da yapılan kokteyl sonrasında R+T Fuarı’nın 50’nci yıl pastası büyük bir coşku ile kesildi. image007

 

Açılışta söz alan Messe Stuttgart Genel Müdürü Ulrich Kromer: “ Panjur, kapı- geçiş ve güneşten korunma sistemleri ile ilgili iş dünyasını bir araya getiren R+T Stuttgart fuarı için uluslararası basın konferansının İstanbul’da yapılması, fuarın başarısını göstermektedir. Tasarım ve inovatif ürünlerin de sergilendiği R+T fuarı iç mimarların ve mühendislerin takip ettiği ve tasarım trendlerinin belirlendiği bir platforma dönüşmüştür” dedi.

R+T Fuarı Proje Müdürü Sebastian Schmid ise R+T Fuarı’nın 2015 hedeflerini belirtti. Schmid:  “2015 yılında R+T fuarına 830 katılımcı bekliyoruz. Bu sayının %66’sı uluslararası katılımcılarından oluşuyor. R+T Fuarı için bu sayılar çok önemli ” dedi.

 

TÜRK YATIRIMCISINA ULUSLARARASI FIRSATLAR

Messe Stutgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Gençoğlu: R+T Fuarı her geçen yıl daha da büyüyor. Almanya, Çin, Avustralya ve Türkiye’de düzenleniyor. Türk yatırımcılarımız R+T fuarına büyük ilgi gösteriyor. Uluslararası platformu Türkiye’ye taşıyoruz. İkili işbirliklerinin yanı sıra inovasyon konusunda da ülkemize yeni kapılar açıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünlerin sergilendiği R+T Stuttgart fuarı 1965 yılından beri düzenleniyor. Yeni ürünlerinin gösterilmesinin yanı sıra ticari ilişkilerinde geliştirilmesine fırsat sağlayan özel ihtisas fuarı Almanya dışında da gerçekleştiriliyor. R+T adıyla düzenlenen fuarlar arasında Stuttgart fuarından sonra en iyi ikinci açılışı 2013 yılında gerçekleştirmeyi başaran R+T Turkey, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sektörlerin önemli oyuncularını tekrar bir araya getirmeye hazırlanıyor.image012image010

Translate »