Home Haberler Duyurular R+T Turkey 2015 Almanya’da Tanıtılacak

12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’ da 2.si düzenlenecek olan R+T Turkey 2015 ”Panjur, Tente, Kapı Geçiş Sistemleri ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı” nın uluslararası tanıtımının önemli bir ayağı Almanya fuarında gerçekleşecek.

Messe Stuttgart tarafından üç yılda bir organize edilen Stuttgart R+T fuarında, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ve katılımcılara R+T Turkey 2015 ile ilgili bilgiler verilecek, fuar tanıtım broşürleri ve davetiyeleri dağıtılacak.

2013 yılında ilki düzenlenen R+T Turkey fuarında, 82 ülkeden gelen uluslararası ziyaretçi sayısının daha da arttırılması hedeflenmektedir. Ayrıca fuarın dünya üzerinde bilinirliğinin arttırılması için R+T’nin uluslararası ağı kullanılarak çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. Bu faaliyetlerin en önemlilerinden birisi olan R+T’nin 50.yılına özel uluslararası basın konferansı 16 Ekim 2014 tarihinde İstanbul’da gerçekleşmiştir.

Panjurlar, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik ilk özel mesleki fuar olan R+T Turkey  iki yılda bir olmak üzere sözü edilen sektörlerdeki kilit öneme sahip aktörleri buluşturmaya devam edecektir.

R+T Turkey, Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz e.V. (Panjurlar ve Güneşten Koruma Üreticileri Federal Birliği) ,BVT – Verband Tore (Kapı İmalatçıları ve Tedarikçileri Federasyonu), ITRS e.V. (Teknik Tekstil Ürünleri –Panjurlar – Güneş Perdeleri Sanayi Birliği )

TBÜD (Tente, Branda, Şemsiye ve Membran Üreticileri Derneği) KOSGEB (T.C Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme  ve Destekleme  İdaresi Başkanlığı)  tarafından desteklenmektedir.rtbanner

 

Translate »