Home Haberler Sadık Plastik Fuarlarla Pazar Payını Arttırıyor

Avrasya Pencere Fuarı

Sadık Plastik olarak her dönem katıldığımız Avrasya Pencere Fuarı’nda 2017 yılında da yerimizi aldık. Ülkemizin ve bölgemizin en önemli sektör fuarlarında biri olan Avrasya Pencere Fuarı bu sene gerek katılımcı firma sayısı gerekse ziyaretçi firma sayısı açısından oldukça verimli geçti. Pazarlama ve satış ekibimizle dış ticaret ekibimizin yoğun bir tempoda görüşmeler yaparak geçirdiği fuar, yeni ürünlerimizin tanıtımı ve yeni bağlantılar kurulması açısından şirketimize önemli katkılar sağladı.

Belgrand İnşaat Ve Mimarlık Fuarı 

2017 yılı yurtdışı fuarları kapsamında 19-23 Nisan tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen İnşaat ve Mimarlık Fuarı’na katılarak, ürünlerimizi, bölge ülkelerinin üretici ve kullanıcılarına sunduk. Oldukça verimli geçen fuar sürecinde, standımızı ziyaret eden misafirlerimizle yapıcı ve satışa yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sadık Sezgin ve Dış Ticaret ekibimizin hazır bulunduğu fuar süreci boyunca önemli bağlantılar gerçekleştirdik. Dış ticaret alanında atılım yılı olarak belirlediğimiz 2017 yılının verimli geçeceğinin işaretlerini veren fuar firmamız için önemli bir etkinlik olarak geçirildi.

Cezayir Batımatec Fuarı

2017 yılı yurtdışı fuarları kapsamında Cezayir Batımatec fuarına katılarak Kuzey Afrika pazarına ürünlerimizi sunduk. Fuar ziyareti sırasında Cezayir’de çalıştığımız firmaların stantlarında firma yöneticileri ile görüşen Yönetim Kurulu Başkanımız Sadık Sezgin, ilişkilerin geliştirilmesi, yeni ürünlerin  pazara sunulması ve yeni pazar alanlarının oluşturulması konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Translate »