Home Haberler Schtec Firma Yetkililerinden Ertuğrul Çamağaç, İle Röportaj

 

 

2014 yılını hem sektörümüz, hem de ülkemizin genel durumu konusunda değerlendirir misiniz?

2014 yılı bizim için çok önemli ve unutamayacağımız bir yıl oldu, firmamızı Ağustos 2013 tarihinde kurduktan sonra, Ocak 2014 yılı itibariyle, seri üretime ve satışlarımıza başlamış olduk. Yurtiçi ve yurtdışındaki değerli müşterilerimizin göstermiş olduğu büyük ilgi ve destek ile çok kısa zamanda Schtec markasını tüm Türkiye’de ve yurtdışında duyurma şansı yakaladık. Şu an geldiğimiz noktada Türkiye’nin önemli kapı – pencere üreticilerinde ve 15 farklı ülkede, Schtec Makineleri müşterilerimize hizmet vermektedir.

Özellikle, bizim yola çıkışımızdaki önemli bir nokta olan hatta logomuzda da bulunan yüksek teknolojiye (ht) sahip, ekibimizin tüm bilgisini ve tecrübesini aktarmış olduğu lokomotif makinelerimizden Profil İşleme Merkezinden, bu yıl itibariyle 18 adet satmış olmamızın vermiş olduğu gururu ve mutluğu yaşıyoruz. Bu noktada sektörde, desteğini bizlerden esirgemeyen değerli müşterilerimize ve çok önemli profil firmalarının başında bulunan, yeri geldiğinde bizlere ağabeylik yapan ve bizleri, Türkiye’nin en çok Profil İşleme ve Kesim Merkezi  satan 2. Firma olmamızda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sizce hem sektör, hem de ülke olarak 2015’e umutla bakmalı mıyız? Neden?

2014 yılında makinelerin teknik çizimlerinin yapılması, Elektrik – Elektronik ve Software Programlarının yazılması, marka oluşturup, pazarlama faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gibi çok ciddi bir efor sarf ettikten sonra, sistemimizin oturmasıyla tamamen seri imalata girmiş olmamızın getirdiği avantajlar ile 2015 yılında çok daha fazla müşterimize hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Hedefler noktasında ise bu yıl 2013 sonunda koymuş olduğumuz hedeflerin çok üzerinde bir satış rakamı gerçekleştirdik. Bu sebepten dolayı da, 2014 yılı sonunda, mevcut alanımızın 3,5 – 4 katı büyüklüğünde ekstra bir yer ve dolayısıyla personel yatırımımız oldu. Bu şekilde artan kapasitemizle beraber, 2015 yılında, çok daha fazla müşterimize cevap verip, yurtdışında pek çok ülkede de Schtec markasını müşterilerimizle buluşturmuş olacağız.

2015 yılı tanıtım faaliyetleriniz içinde, dergi reklamı, fuar ve diğer medya araçlarından hangilerini, hangi ürünleriniz için kullanmayı planlıyorsunuz?

Bu yıl geçen senede olduğu gibi, Tüyap Kapı Pencere fuarı’nda olacağız, ayrıca sizler aracılığınızla, tüm değerli müşterilerimizi bu fuara davet ederiz, 220 m² ile yer alacağımız bu fuarda müşterilerimiz, tüm ürünlerimizi çalışırken görme şansı yakalamış olacaklar.

Ayrıca, her ne kadar, şu an ekonomik sıkıntı içerisinde olmasına rağmen, bizim orta ve uzun vadede çok umutlu olduğumuz, Rusya fuarı’nda, değerli müşterilerimizle buluşma şansımız olacak.

2015 yılında, pazarlama ve tanıtıma önem göstereceğimiz bir yıl olacak. Bu sebepten dolayı, çok aktif bir internet sitemiz olacak, müşterilerimiz her türlü güncel bilgiyi sitemizden edinebilecekler. Ayrıca sosyal medyadan da aktif bir şekilde yararlanacağız ve sektörümüzde pek çok kişinin yakından takip ettiği, derginize vermiş olduğumuz röportajlar ile müşterilerimiz bizler hakkında, tüm gelişmeleri ve yenilikleri yakından izlemiş olacaklar.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir yeni yıl mesajınız var mı?

Son olarak, Afyon’un ve bölgenin en önemli Kapı – Pencere üreticilerinden Özgür Yapı gibi, tüm değerli müşterilerimizin kalite, ileri teknoloji ve çok iyi bir satış sonrası hizmetimizden dolayı, bizleri tercih etmeleri, bizlere olan inancı ve güvenleri sebebiyle, yol haritalarına Schtec ile devam ederek bizlere vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı, kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Schtec 2014 Assessment and Goals For 2015

Schtec company executive Ertugrul Camagac explained the advantages of their initiation to mass production. Their main goal in 2015 is to raise higher with those advantages of mass production. They also aim to reach more customers in 2015.

 

 

schtec-logo-15

 

 

Translate »