Home Haberler Seranit Grup’a TSE Çift Yıldız belgesi!

Çorum’lu Hemşehrimiz SİNPAŞ yönetim kurulu başkanı Avni Çelik Seranit Grup’a TSE – Çift Yıldız Belgesi kazandırdı. Yapı sektörünün köklü ve yenilikçi şirketlerinden Çift Yıldız Belgesine layık görülen Seranit Grup’u bir ilki başardı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Hemşehrimiz Avni Çelik’in yaptığı Sinpaş&Seranit Gruba “TSE Çift Yıldız” belgesi verildi. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye’de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan “TSE Çift Yıldız” uygulaması çerçevesinde seramik ve porselen kategorisinde sektöründe ilk kazanan kuruluşu Seranit Grup oldu.

TSE Çift Yıldız Kalite Belgesi teslim töreni Eskişehir-İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşti. Törene; Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar, İnönü Kaymakamı Selman Erdoğan, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı katıldı.

Törende başarılı çalışmaları hakkında bilgiler veren Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, “Fabrikamızın 2006’da açılışında ve bugün de aramızda bulunan Çorum Milletvekilimiz ve TBMM İdare Amirimiz Salim Uslu’ya teşekkür ederiz” diyerek katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Milletvekili Uslu ise, “Yapı sektörünün köklü ve yenilikçi şirketlerinden “TSE Çift Yıldız” belgesine layık görülen Seranit Grup’u ve Hemşehrimiz Avni Çelik’i tebrik ediyorum” diye konuştu.

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan, törenin ardından birbirinden güzel Seranit seramik tasarım ve ürünlerini; Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik’i gezdirdi.

Seranit_Grup_logo_orj

Translate »