Home Tedarikçiler Fuar FİRMALARI Seranit ve Serra, 2015 serilerini Cersaie’de görücüye çıkardı

Türk seramiğinin dünyadaki en önemli markalarından Seranit Porselen ve Serra Seramik, Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı Cersaie’ye katıldı. Her yıl İtalya’da düzenlenen fuarda bu yıl da Seranit ve Serra, yeni ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

İtalya’nın Bologseranit_cersaie2014_6na kentinde dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerini buluşturan Cersaie Fuarı bu yıl 22 – 26 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleniyor. Fuarda Seranit ve Serra 2015 trendlerini belirleyecek ürünlerini sergiliyor.

Seranit Porselen ve Serra Seramik, fuara özel olarak tasarlanan gözalıcı standında en yeni yer ve duvar karolarını tanıtıyor. Fuarda doğal taş, beton ve ahşap etkisi verilmiş ürünler sergileniyor. Seranit Porselen’in son dönemde dikkat çeken en şık ürün gruplarından yaşanmışlık hissi vermesiyle beğeni toplayan Hormigon ve Beton serilerinin öne çıkarıldığı fuarda, Serra Seramik’in de en çok ilgi gören özel tasarımlı ürünleri görücüye çıktı.

Seranit ve Serra, Türk seramiğini dünyada temsil etmenin gururunu yaşıyor

Sektör profesyonellerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve bir sonraki yılın trendlerinin belirlendiği bir fuar olma özelliğiyle dikkat çeken Cersaie’de markalarıyla her geçen yıl daha fazla ilgi gördüklerini belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba “Cersaie Avrupa seramik sektörünün en önemli fuarı olması açısından bizim için büyük önem taşıyor. Tüm ürünlerimizin aktibakteriyel, doğa dostu mimari çözümler sunmasıyla bu yıl da Cersaie’de oldukça iddialıyız. Cersaie’ye katılımımızseranit_cersaie2014_3 Türk seramiğinin ve tasarımlarının uluslararası alanda tanıtımına destek olmamız yönünden de  bizleri gururlandırıyor. Seranit ve Serra markalarımızla gerçekleştirdiğimiz dünya standartlarındaki tasarım ve üretimizle bu fuarda oluşturduğumuz işbirliklerimiz her geçen yıl bizi daha da iyisini yapma yönünde teşvik ediyor” dedi.

Modern, teknolojik, kaliteli, Avrupai tasarımlarıyla dikkat çeken Seranit ve Serra markaları, sektör profesyonellerini 19. Hall’de yer alan C10 – D9 No’lu standlarında ağırlıyor. Bu yıl fuarda Seranit’in Hormigon, Worn Wood, Fossil, Arc, Beton, Oak Wood, Havana, Cemento, Mistro, Art Marble, Desert, Riverstone, Belgium Stone serileri ile Serra’nın Beton, Soleil Fon, Soleil, Baroque, Firenze, Morn, Cosmopolitan, Candy White ve Toffee serileri tanıtılıyor.

kıhop

Translate »