Home Haberler Sigma70 Kumanda Kapağı ile Banyolarınızı Kişiselleştirin

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, dört farklı renk alternatifine sahip Sigma70 ile banyolarda büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor. Kişiselleştirilebilen kapak seçeneklerini ödüllü tasarımıyla birleştiren Sigma70, banyolarda kusursuz bir dengeye imza atmanızı sağlıyor.

 

Ödüllü tasarımını kişiye özel tasarlanabilir kapak ile birleştiren Geberit Sigma70, banyosunda kendi kimliğini yaratmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçenek oluyor. Fazla güç gerektirmeyen kolay deşarj, cam ve metal yüzey seçenekleriyle banyolara mükemmel uyum sağlayan kumanda kapağı, duvarın birkaç milimetre önünde yüzer bir görünüm hissi veriyor.

Materyaller ve tasarımlarla oyun oynayın…

 

Beyaz, siyah, toprak rengi ve paslanmaz çelik ile kullanıcısına dört farklı renk seçeneği sunan tasarım, banyolarında sofistike bir ambiyans yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kapak seçeneklerine ek olarak kullanıcının beğendiği bir yüzey veya desen uygulanarak banyoları kişiselleştirme imkanı sunan tasarım, banyolarda sınırsız yaratıcılığın ismi oluyor. Hidrolik servo deşarj teknolojisi sayesinde hafif bir dokunuş ile deşarjı başlatarak maksimum temizlik sağlamanın ötesinde sade tasarım dili ile duvarın birkaç milimetre önünde konumlanan ödüllü tasarım, tasarıma olan bakış açınızı yansıtmanıza da yardımcı oluyor.

Cam ya da paslanmaz çelik seçenekleriyle Sigma70, yüksek kaliteli malzemenin, birinci sınıf işçilikle birleşmesinden doğarak banyosunda kalitenin yanı sıra zarif bir görünüm isteyenlerin aradığı ilk ürün oluyor. Sigma gömme rezervuarlarla da uyumlu olan Sigma70, yaşam alanını farklılaştırmak isteyenleri alternatif çözümlerle buluşturuyor.

Translate »