Home Haberler Şişecam Düzcam Markası Flotal’in Web Sitesi Yenilenen Yüzüyle Yayında

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Şişecam Düzcam’ın öne çıkan markalarından Flotal’in web sitesi yenilendi. Web adresinde yayına giren site, mobil, dizüstü ve masaüstü cihazlarda görüntülenebiliyor. Yenilenen yüzü ve içeriği, renkli ve dinamik görsel diliyle Flotal’in yeni marka mimarisine uyumlu olarak tasarlanan web sitesi, Türkçe, İngilizce, Rusça ve Bulgarca olmak üzere dört farklı dil seçeneğiyle kullanıma açıldı.

Şişecam Düzcam’ın ayna üretiminde ileri teknolojileri geliştirmeyi ve kullanmayı misyon edinmiş markası Flotal’in yeni web sitesi yayına girdi. Çağın getirdiği teknolojik yeniliklere ve yenilenen dinamik yüzüne uyumlu olarak dijital dönüşüm kapsamında tasarlanan Flotal’in web sitesi, bilgiye ulaşımı kolaylaştırdı.

Hedef kitlelere en doğru şekilde ulaşmayı amaçlayan Flotal’in yenilenen web sitesinde, Türkçe dil seçeneğine, İngilizce, Rusça ve Bulgarca dil seçenekleri de eklenerek, ürün kullanımının yaygın olduğu yurt dışı pazarlarındaki müşterilerin de marka ve ürün türleri hakkındaki bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişmelerine olanak sağlandı. Web sitesi tasarımında bilgisayar, tablet ve mobil cihazlara uyumlu, tasarım dili ve kullanıcı dostu arayüzler tercih edildi.

Flotal’in ürün türleri ile ilgili bilgilerin ve görsellerin bulunduğu yeni web sitesi, tüketiciler ve profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun doğru Flotal ürününe kolayca ulaşma imkânı sunuyor.

 Flotal, yenilenen yüzüyle marka değerini ve üstünlüklerini yansıtmaya devam edecek

 Flotal’in web sitesi, yeni tasarımıyla hem tüm içerik bilgilerine en kolay şekilde ulaşılmasına imkân tanıyor, hem de görsel diliyle ilgi çekiyor. Pek çok bilgi ve görseli dijital ortama taşıyarak, bilgiye ulaşımı kolaylaştıran Flotal’in yenilenen web sitesinde, nihai tüketiciler ve sektör profesyonellerinin ürün kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmeleri sağlanıyor.

Ayrıca, Türkçe dil seçeneğinin yanı sıra, İngilizce, Rusça ve Bulgarca dil seçenekleriyle de yurt dışı pazarlarındaki müşterilerin marka ve ürün türleri hakkındaki bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişmelerine olanak sağlanıyor.

Görsellik ve içerik açısından ziyaretçilere zengin seçenekler sağlayan Flotal’in yeni web sitesi, içeriklerin kolayca güncellenebilmesine, sitenin her zaman ilgi çekici ve güncel kalmasına olanak tanıyor.

Flotal web sitesinde gerçekleştirilen yeni düzenlemeyle Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarla ilişkili, mobil cihazlarla uyumlu etkin bir mecra haline gelen site, paydaşlarla olan etkileşimini kuvvetlendirmeyi hedefliyor.

 Yeni web sitede ihtiyaca yönelik bilgiler yer alıyor

“Markalarımız” sayfasında, nihai tüketiciler ve profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun doğru Flotal ürününe kolayca ulaşabilmeleri için ürün türlerini birbirinden ayıran özelliklere vurgu yapılıyor.

“İşleme, Uygulama ve Bakım” sayfasında ise, ürün ömrünün tüm dönemlerinde yapılması gerekenlere dair alt sayfalar oluşturularak, nihai tüketiciler ve sektör profesyonellerinin ürün kullanımı hakkında detaylı bilgi edinebilmeleri sağlanıyor. Ayrıca, “Ayna Dünyası” bölümünde, aynanın insan hayatındaki yeri ve önemini anlatan hikâyelerden özlü sözlere, ayna kullanımını artırmak için ilham verecek özel projelerden profesyonel görüşlerine kadar pek çok ilgi çekici konuya yer veriliyor.

 

 logo

Translate »