Home Haberler Şişecam Topluluğu, Yıldızlarını Ödüllendirdi

Şişecam Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının başarılı proje ve çalışmalarının ödüllendirildiği ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni İş Sanat’ta düzenlendi. Topluluğun üretim faaliyetlerini yürüttüğü 13 ülkedeki çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, 4 kategoride 50 proje ve çalışma ödüllendirildi.

Şişecam Topluluğu’nun çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni İş Sanat’ta gerçekleştirildi. Şişecam Topluluğu’nu daha ileriye taşıyan büyük başarılara imza atanların ödüllendirildiği organizasyonda, “Senenin Yıldızları”, “Topluluk Ödülleri”, “İş Sağlığı ve Güvenliği Ödülleri” ve “Özel Ödüller” olmak üzere 4 kategoride 13 ülkedeki başarılı 50 proje ve çalışma ödülle layık görüldü.

isecam+Yildizlar+Gecidi-2

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Şişecam’ın bugün bir dünya şirketi olmasında Yıldızları’nın büyük rolü olduğunu belirterek,  “Dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın hayatına dokunan, yenilikçi yaklaşımlarıyla değer yaratan Şişecam, çalışanlarından aldığı güçle ülke ekonomisi başta olmak üzere tüm paydaşlarına katkısını 80 yıldır aynı azim ve kararlılıkla sürdürmektedir” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Kırman, şöyle konuştu: “Topluluğumuz yurt içinde 19, yurt dışında ise 25 olmak üzere toplam 44 üretim tesisiyle 13 ülkede 21 bini aşan çalışanıyla bugün bir dünya markası konumundadır. Bu başarının en büyük yıldızları da çalışanlarımızdır. Topluluk olarak yurtiçi ve yurtdışı şirketlerimizi bütünsel bir yaklaşım ile ele alıyor, her kademede, işimizi bu bakış açısıyla yönetiyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz Şişecam Yıldızlar Geçidi ödül töreni de bu bakış açımızın en önemli unsurlarından biridir.”

Bu yıl ilk kez yurt dışı çalışanların projelerinin de değerlendirildiği ‘Yıldızlar Geçidi’ ödüllerine 13 ülkeden 147 proje başvurusu yapıldı. ‘Senenin Yıldızları’ kategorisinde 15 yurtiçi ve 9 yurtdışı olmak üzere toplam 25 proje ödül almaya hak kazanırken, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ kategorisinde 17 çalışma ödüllendirildi. Ayrıca bu yıl ilk kez 8 çalışana da ‘Özel Ödül’ verildi.ç

 

Translate »