Home Haberler Şişecam’ın 2014 Yılı Faaliyet Raporu’na Uluslararası Ödül

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam, şirket faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve 20 ülkeden 1000’e yakın firmanın katıldığı ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

 Şişecam, 2014 yılı faaliyet raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde gümüş ödül kazandı.

Şişecam’ın faaliyetlerini, kurumsal, ekonomik, sosyal ve çevresel açılardan ele alarak, Tayburn ile işbirliği içinde hazırlanan kapsamlı rapor, LACP’de iletişim profesyonellerinin oluşturduğu uzman bir heyet tarafından değerlendirildi. Şişecam, dünya çapında “Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar” kategorisinde “Gümüş Ödül”ün sahibi oldu.

Şişecam’ın 2014 yılı Faaliyet Raporu, rapor kapağı, hissedarlara mektup, raporun anlatımı, finansal verilerin sunumu, yaratıcılık ve mesajın netliği gibi değerlendirme kriterlerinde jüriden 10 üzerinden 10 puan aldı. Jüri’nin rapor için verdiği “ilk izlenim” notu ise 30 üzerinden 28 puan seviyesinde oldu. Jürinin değerlendirmesi sonucunda rapora verilen toplam puan 100 üzerinden 97’ye ulaştı. Bu puan Şişecam’a “Gümüş” Ödül getirdi.

Şirket faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (LACP) düzenlediği 2014 yılı Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ne bu yıl 20 ülkeden 1000’e yakın firma başvurdu.

Şişecam’ın 2014 yılı Faaliyet Raporuna sisecam.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Sisecam_Logo

 

Translate »