Home Haberler Sumitomo İş Makinaları Dünya Başkanı Mikio İde:“Satış ve satış sonrası alanlarda 1...

 

Sumitomo, Ammann, Hyster markaları ile iş makinaları alanında güçlü bir ivme yaratan TSM Global, Türkiye lansmanı ile büyük gövde gösterisi yaptı. Türkiye’nin inşaat, gayrimenkul, mimarlık, sanayi sektör profesyonellerinin katıldığı görkemli gecede, 1.000’in üzerindeki davetli, çevreye duyarlı, yüksek performanslı yeni ürünlerle tanışma fırsatı da elde etti.

Japonya’nın en büyük üç gruTSM Global CEO'su ve Yonetim Kurulu Uyesi Taner Sonmezer - 1bundan biri olan ve kimyadan endüstriye, otomotivden finans sektörüne, madencilikten ağır sanayiye kadar geniş bir yelpazade faaliyet gösteren Sumitomo, yüzyıllardır edindiği tecrübeyi Türkiye pazarında TSM Global adı altında topladı. Türkiye’de Sumitomo, Hyster, Ammann markalarının satış, servis ve yedek parça hizmetlerinden sorumlu olacak TSM Global, aynı zamanda Irak, İran, Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan pazarlarının da bölge üssü olacak.

TSM Global çatısı altında, 80 yılı aşkın tecrübesiyle ABD’nin köklü forklift ve istif makineleri şirketi Hyster ile İsviçre menşeli, asfalt ve yol ekipmanları konusunda lider kuruluşu Ammann Grup da yer alıyor.

 

Dünya Devlerini Buluşturan Lansman

İnşaat, mimarlık, sanayi sektöründen çok sayıda davetlinin katıldığı lansman, Sumitomo İş Makineleri Dünya Başkanı Mikio İde, Hyster Forklift ve İstif Makineleri Başkan Yardımcısı Frank Ulbrich, Ammann Asfalt ve Sıkıştırma Ekipmanları CEO’su Hans Christian Schneider ve TSM Global CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sönmezer’in yaptığı açılış konuşmalarıyla başladı.

Ali Poyrazoğlu’nun bu geceye özel gösterisiyle devam eden lansman, canlı performans gösterileriyle renklendi.

Gecede çekilişle belirlenen üç konuğa özel ödüller verilirken, TSM Global’in ilk müşterisine de plaket takdim edildi.

 

Sumitomo İş Makinaları Dünya Başkanı Mikio İde ilk kez Türkiye’de

Sumitomo Grubu, Türkiye’ye ve bölgeye verdiği önem dolayısıyla lansmana en üst düzeSumitomo Is Makinalariyde katıldı. Türkiye’ye ilk kez gelen Sumitomo İş Makineleri Dünya Başkanı Mikio İde, “Ürünlerimizin tüm dünya ülkelerine yayılmasında stratejik olarak Türkiye altın bir anahtar konumunda. Bu durum bizler için Türkiye’nin bugün olduğu kadar gelecekte de çok önemli bir yer olacağı anlamına geliyor” dedi.

Sumitomo Grubu’nun Türkiye’ye duyduğu güvenin altını çizen Sumitomo İş Makineleri Dünya Başkanı Mikio İde, “Sumitomo Grubu’nun en öncelikli politikası ve değeri güvendir. Bizim firma olarak Türkiye’deki 23 yıllık tecrübemizin bize kanıtlamış olduğu bir gerçek vardır ki, o da, Türkiye ve Japonya arasındaki güvenden zerre kadar şüphemizin olmamasıdır. Bugün, TSM Global ile Sumitomo iş makineleri operasyonlarını üstlenmeye karar vermiş bulunuyoruz. Bu güçlü güven ile pozisyonumuzu en kısa zamanda daha da güçlendirip, satış ve satış sonrası alanlarda 1 numara olacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz” dedi.

Ulbricht: “TSM Global, Hyster markasının en yeni ve güçlü iş ortağı”

Dünyanın önde gelen Forklift ve istif makineleri üreticilerinden biri olan Hyster markasının Türkiye’de temsil edilecek olmasından büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Hyster Forklift ve İstif Makinaları Başkan Yardımcısı Frank Ulbricht, “Sağlam ürünler, güçlü destek ve sağlam bir organizasyon; önümüzdeki yıllarda istikrar ve devamlılığı, müşterilere verilen değeri, büyüme ve başarılı bir işin temelini temsil eder. TSM Global’in İstanbul Kartal’daki büyük tesisinin yanı sıra Ankara, İzmir, Adana ve Diyarbakır’daki bölge müdürlükleri, önemli ve stratejik şehirlerdeki güçlü bayi ağımız ile diğer iş ortaklarımızın da takip edeceği bir standart olacaktır. TSM Global ekibini kutluyor ve Hyster’in sözü olan ‘Güçlü Distribütörler/ İş Ortakları, Sağlam Makineler’ sözünü bu ülkenin her köşesine yaymak ve gelecek uzun yıllarda bu ekiple birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

SchnAli Poyrazoglueider: “2005 yılından bu yana Ammann Türkiye’de hep büyüdü”

TSM Global’in kurulmasıyla çok uzun vadeli bir programın hayata geçtiğini dile getiren Ammann Asfalt ve Sıkıştırma Ekipmanları CEO’su Hans Christian Schneider, TSM Global’in kurulmasıyla bugün çok önemli bir başlangıç noktasında olduklarına değinerek, “TSM Global ile yeni ve yenilikçi, kanıtlarla desteklenmiş, aynı değerlere sahip iyi bir takım olduğumuz kadar bölgeye ve şirkete olan güçlü bir bağımız da bulunuyor. Güçlerimizi birleştirerek kapasitemizi daha da büyüteceğiz ve daha da başarılı olacağız” dedi.

Sönmezer: “Hedefimiz, markalarımızı Türkiye’de lider yapmak”

Finansal yapısı, profesyonel yaklaşımı ve ürünlerinin kalitesiyle Türkiye’ye yeni bir ivme kazandıracak olan TSM Global’in yüzde 90’ı yabancı, yüzde 10’ü Türk ortaklı olarak kuruldu. TSM Global CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sönmezer, lansmanda yaptığı konuşmada, “Kendi alanlarında dünyada söz sahibi olan Sumitomo, Hyster ve Ammann makinelerinin satış ve satış sonrası faaliyetlerine güçlü TSM GLOBAL yapılanması ile başlıyor olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Böylesine güçlü markaların birlikte yarattığı sinerjinin kendilerini hedeflere her zamankinden daha da fazla kilitlediğini ve çok heyecanlandırdığını belirten Sönmezer, “Ana hedefimiz; markalarımızı Türkiye’de ve komşu ülkelerde lider yapmaktır… Sahip olduğum 22 yıllık sektör tecrübem ve en az benim kadar tecrübeli ekibim ile bu büyük oluşumun ortağı ve yöneticisi olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.

 

 

Translate »