Home Haberler Süper Lig’deki 33 Türk firması Yalıtımda CANPA İle Çalışıyor

-Dünyanın en büyük 250 inşaat firması listesine giren 42 Türk firmasından 33’ünün yalıtımda çözüm ortağı CANPA…

-CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “En büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz”

Engineering News Record Dergisi tarafından her yıl açıklanan “Dünya’nın en büyük 250 inşaat firması” (ENR Top 250) Listesinde, 2014 yılında 42 Türk müteahhitlik firması yer aldı. Dünya’nın en büyük inşaat yatırımlarını gerçekleştiren bu 42 firmadan; aralarında Summa, RönesanCANPAmurat+ozcanxxs, TAV, Kolin, Zafer, Limak gibi devlerin de bulunduğu 33’ü, yalıtımda CANPA’yla çalışmış bulunuyor ya da halen çalışıyor. Söz konusu devler arasında İçtaş, Ant Yapı, Nata, Yapı Merkezi, Yüksel, Onur, Cengiz, Atlas, Çalık, Kayı, Mapa, Eser, İlk, Bayburt Group, Aslan Yapı, Kontek, Metag, Yenigün, Lotus, Tepe, Doğuş, Nurol İnşaat ve Gülermak da yer alıyor.

CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bu başarının sırrının doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama olduğunu ifade etti. Özcan, “Sadece 30 yıllık firma olmakla değil, hizmet anlayışımızla en büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz” dedi.

 -Marka projelerde CANPA imzası…

1985’ten bu yana temelden çatıya izolasyon işlerinde uzmanlaşmış olan CANPA’nın ülke genelinde tamamladığı yalıtım işleri arasında büyük ve prestijli projeler yer alıyor. Bunların arasında Ankara Metroları, TBMM, EGO hizmet binası, Esenboğa Havaalanı, AFAD, Erzincan ve Kayseri Havaalanı, TAİ-TUSAŞ Projeleri yer alıyor. Limak’ın Bozüyük-Mekece yolu yapımı, Hacettepe Kampusu, İvedik Atık Su Arıtma Tesisleri, Ramada Otel, Elit Royal Residence, Forum Ankara AVM, Taurus AVM, Bilkent Otel İnşaatı,  Kayseri Forum AVM, Mersin Carrefour gibi önemli projeler de yalıtımda CANPA imzası taşıyor. Yalıtımını CANPA’nın yaptığı projeler arasında; Rönesans Holding Genel Merkez Binası ve Tepe Prime da yer alıyor.

CANPA, halen yalıtım işini gerçekleştirdiği marka projelerin başında Akfen Holding’in Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’te yaptığı İncek Loft, Ankara Hızlı Tren Garı, Ankara Milli Botanik Parkı, Regnum Sky Tower, Tepe Mesa Park Mozaik, Rönesans Bodrum Otel geliyor. Şirket; ayrıca Adana Entegre Sağlık Kampüsü, Mivara Premium,  Göl De Lüx Projesi, Ata Yıldız Plaza, Beysukent İş Merkezi, Lösev Lösemili Çocuklar Kenti Hastane Projesi ve Ap Green Tower Konut Projesi’nin yalıtım işini de eş zamanlı sürdürüyor.

 

canpa

Translate »