Home Haberler SurPlot JC Oynar Başlıklı Kenar Köşe Bitim Derzi Patent Tescili Aldı

Sektöre katkı sağlayan inovatif ürünleriyle uluslararası ve yurt içi birçok prestijli projede yer alan SurPlot Pedestal’in JC oynar başlıklı kenar ve köşe bitiş derzi ürünü patent tescili aldı.

Haydar Aliyev Kültür Merkezi, İstanbul Galataport, BJK Vodafone Park Stadyumu, Zorlu Center,Halkalı Tren İstasyonu ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi gibi birçok projenin zemin kaplamalarında kullanılan SurPlot Pedestal yükseltilmiş döşeme sistemlerinin yanında oynar başlıklı kenar köşe bitim derzi olan JC30-47 patentli ürünü sektöre katkı sağlayan uygulayıcıya ve kullanıcıya kolaylık sağlayan önemli bir üründür.

SurPlot Pedestal ile birlikte kullanılır

JC30-47 oynar başlıklı kenar ve köşe bitiş derzi, SurPlot Pedestal seviye ayarlı ayaklarla beraber kaset döşemelerin duvar bitim detayında kullanılmak üzere tasarlandı. Kenar ve köşelerdeki montajlarda,kaplama malzemesi ile duvar arasındaki açıya uygun olarak yerleşebilen hareketli bitim derz elemanı olarak 3 mm ve 4,7 mm olarak iki farklı ölçüde üretiliyor.

Döşeme malzemesi ile duvar arasında oluşan boşluğu sabitler

Dış mekân uygulamalarında kullanılan JC30- 47 ürünü, döşeme malzemesi ile duvar arasında oluşturduğu ve sabitlediği boşluk ile suyun daha rahat drene edilmesini sağlar; bu özellik ise yüzeyde göllenmenin önüne geçer.

Uzun vadede kazanç sağlar

SurPlot Pedestal’in patent tescilli ürünü JC30-47 uygulama esnasında ve sonrasında fazladan maliyeti ortadan kaldırır; malzeme israfı söz konusu olmaz, hem uygulayıcıya, hem kullanıcıya uzun vadede kazanç sağlar.

27 Yıllık Birikim…

27 yıllık birikimi ile sayısız onlarca prestijli projenin peyzaj ve sert zemin döşeme sistemlerinde farklı ürün gamı ve markalarıyla adından söz ettiren ARMADA Groupe, 2001 yılında ürettiği TSE kriterlerine sahip yükseltilmiş döşeme sistemlerinin Türkiye’deki ilk üreticisidir.

Kalite güvencesi ve doğa dostu hammaddesiyle teras, balkon, kuru havuz gibi tüm açık alan ve içmekân projelerinde ideal ve alternatif çözümler sunan SurPlot Pedestal markası günümüzde 69 farklı ülkeye ihraç ediliyor.

Translate »