Home Haberler Kale Endüstri Holding Anfaş Fuarı’nda

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan Kale Kilit Dış Ticaret firmasının ürünlerini 21-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek.

Antalya Fuarcılık Merkezi’nde gerçekleşecek olan Hotel Equipment Fuarı’nda 84 metrekarelik stant ile yer alacak olan Kale Kilit Dış Ticaret katılımcılara birbirinden farklı ve teknolojik ürünlerini sunmaya hazırlanıyor.

Geniş ürün gamıyla takipçilerini bekleyen firma, bu fuarda yepyeni bir ürün olan Kale, i Serisi ile ziyaretçilerini karşılayacak. Yaşam ve çalışma alanlarındaki her türlü kapıya uygulanabilen ve farklı 2 modeli bulunan i Serisi, içerisinde barındırdığı özel yazılımı sayesinde otel, rezidans ve ofis gibi farklı mekanlarda kullanım kolaylığı ile konuklara konfor, işletmelere ise kontrol imkanı sunuyor. Yüksek güvenlikli kilit sisteminde yer alan dijital ekranı ile konukların ismine özel karşılama, interaktif uyarı mesajları, kullanıcıya özel tanımlanan giriş kartı sayesinde üst düzey güvenlik önlemi de sağlıyor.

Stantta bulunan başlıca ürünler arasında ise Kartlı & Şifreli Kilit Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Elektronik Kabin Kilitleri, Elektronik Güvenlik Kilitleri, X10 Akıllı Kilit Sistemi, Cam Kapı Aksesuarları, Dijital Şifreli Kasalar, Kapı Hidrolikleri, Topuzlu Kilitler, Yangın Kapı Kilitleri, Kapı Kolları, Banyo & WC Kilitleri, Şifreli Asma Kilitlerin dışında çelik kapı ve yangın kapıları da bulunuyor.

Yenilikçi ürünlere önemli yatırımlar yapan, ürünlerini değişen tüketici eğilimleriyle paralel geliştirerek hayatı kolaylaştıran ve fonksiyonel ürünleri pazara sunan Kale Kilit Dış Ticaret A.Ş, fuar alanında 4. Hall 1 numaralı stantta yer alacak.

Translate »