Home Haberler Torex A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Karabulut İle Röportaj…

Amacımız, sektörde kalıcı bir firma olabilmektir!”

Her geçen gün yatırımlarımız artarak devam etmektedir. Umarım mevcut müşteri ve ulaşamadığımız müşteriler bizlerin çabasını doğru anlayıp bize güvenleri gün ve gün artarak vermiş olduğumuz hizmetlerden faydalanırlar.”


 

Torex’i rakiplerinden ayıran özellikler nelerdir?

Firma anlamında kurumsal bir yapımız yoktur. Müşteriler ile ikili ilişkilerimiz gayet dostane ve samimidir. Ürün anlamında ise hem ithal etmiş olduğumuz ürünler hem de üretimine başlamış olduğumuz ürünler bazında her zaman kaliteyi ön planda tutmamızdır. Tüp motorlarımız 9 yıldır sattığımız kalitesini kanIMG_5279ıtlamış olduğumuz bir üründür. Bizler satmış olduğumuz ürünlerin teknik özelliklerine hakim bir firmayız. Bizzat ben kendim tüp motor teknik eğitimi almak için 6 ay boyunca Çin’de kaldım. Motorlarımızın mekanik ve elektriksel yapısını iyi şekilde analiz eden, satıştan önce her yüklemede istatistiksel numune seçerek denetimlerini yapıyoruz. Üretimine başlamış olduğumuz ürünlerde ise , en kaliteli ham madde ve en iyi makine hassasiyetini göstermeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz işten mutlu olmayı ve mutlu etmeyi hedef seçen bir firmayız.

Katılmış olduğunuz 2016 İstanbul Pencere Fuarı ile ilgili yorumlarınız nelerdir?

2016 İstanbul Pencere Fuarı bizler için güzel geçti. Ancak, yurt dışı ziyaretçi sayısı tahminlerimizin çok altındaydı. Türkiye’deki mevcut müşterilerimiz ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Yeni ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk.

Röportajın devamına dergimizin 71.sayısından ulaşabilirsiniz…

Translate »