Home Haberler Trakya Cam, Rusya ve Kazakistan’daki Müşterilerini Ağırladı

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı. ‘Camdan Yansımalar’ başlığı ile gerçekleştirilen 4 günlük ziyarette, müşterilere yeni teknolojiler, ürün geliştirme ve Bulgaristan’daki üretim tesisi hakkında bilgi verildi.Trakya+Cam-2

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin Rusya’da faaliyet gösteren şirketi Trakya Glass Rus AO, Bulgaristan’da Rusya ve Kazakistan’daki müşterilerine özel bir toplantı düzenledi.

11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Camdan Yansımalar’ adlı müşteri toplantısına, Trakya Cam Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, Trakya Glass Rus Genel Müdürü Beytullah Şahin, Trakya Glass Rus Pazarlama ve Satış Müdürü Öner Atakan ve Trakya Glass Bulgaria EAD Genel Müdürü Alper Can katıldı.

Trakya Glass Rus AO’nun ve Bulgaristan’daki üretim tesisinin anlatıldığı özel gezide yeni teknolojiler ve bu doğrultuda geliştirdiği ürünler hakkında bilgi verildi. Toplantı kapsamında, Trakya Glass Bulgaria EAD fabrika ziyareti sırasında ise müşteriler, düzcam, ayna, kaplamalı cam lamine, otocam ve beyaz eşya üretim hatlarını gezdi

Müşteriler özel şehir turlarıyla Bulgaristan’ın tarihi ve güzelliklerini tadarken, golf turnuvasında da keyifli saatler yaşadı. Ayrıca Trakya Glass Rus AO tarafından katılımcılara toplantının anısına plaket takdim edildi.

 hg

 

 

 

 

 

Translate »