Home Haberler Trakya Cam’dan “Kamu-Özel Elele Enerji Verimliliği” Projesine Destek

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları ‘Kamu-Özel Elele Enerji Verimliliğine Projesi’ kapsamında Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

 Isicam+Konfor+Isi+Tuneli

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam, ‘Kamu-Özel Elele Enerji Verimliliğine Projesi’ kapsamında Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camlarını ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirdi. Yenileme çalışmaları tamamlanan hastanede düzenlenen törenÇevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Vekili Abdurrahman Koçoğlu ve Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Trakya Cam’ın desteklerinden dolayı verilen teşekkür plaketi, Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın’a takdim edildi. Tören katılımcıları ayrıca Isıcam Konfor Isı Tüneli’nde test yapma fırsatı yakaladı.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı mevcut hastanelerde enerji kayıplarının en az indirilerek enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratılması

Ahi+Evren+Toren-2hedeflenen projede, Trakya Cam’ın tüm camlarını ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirdiği Trabzon Ahi Evren Hastanesi, Türkiye’deki diğer kamu hastaneleri için de örnek teşkil edecek.

Trakya Cam; çevre dostu, sürdürülebilir ürünler geliştirerek enerji tasarrufu sağlanması amacıyla önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Türkiye’deki yaklaşık 19,5 milyon mevcut konutların camları, Trakya Cam’ın son teknoloji ile tasarlanan Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor ürünleri ile değiştirildiği takdirde her yıl 2,5 milyar dolarlık enerji tasarrufu elde etmek mümkün olabiliyor. Tek cam veya standart çift cam kullanımı nedeniyle meydana gelen enerji kaybının bu parasal büyüklüğüyle her yıl 900 okul, 300 hastane, 550 yurt veya 75 bin konut inşa edilebiliyor.

Trakya Cam, toplumsal bilinç ve farkındalık yaratmak için de IsıcamKonfor Tasarruf Akademisi’nden, kamu ve özel sektör ilgililerine eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede projeler yürütüyor.

6220644712441821972131729

 

Translate »