Home Haberler Tremco illbruck Yeni Yüzü İle İstanbul Cam Fuarı 2015’de Yerini Aldı

Tremco illbruck Dış Ticaret A.Ş. 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Cam Fuarı 2015’te, 11. hol 205A nolu stantta ziyaretçilerini ağırladı. Yapı sektörünün öncü firmalarından olan Tremco illbruck, yenilenen yüzü ile Türkiye ve çevre ülkelerden gelen ziyaretçilerini, mevcut ürünleri ve inonatif sistemleri bir araya getirdi.

Amerika, Avrupa,Orta Doğu ve Afrika’da geniş bir coğrafyada hizmet veren ve uzun yıllardır ileri teknolojiye dayalı sızdırmazlık sistemlerinin lider üreticisi olan Tremco illbruck; sızdırmazlık, yapıştırma, su yalıtımı ve pasif yangın koruma sistemleri ile ilgili geniş ürün gamı ile bu sektördeIMG_4982ki yerini, önemini ve tecrübesini fuar süresince ziyaretçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda yeni markalaşma sürecine giren firma, başta şirket logosu olmak üzere farklı çalışmalar ile karşımıza çıkmakta. Firmanın çatısı altında bulunan illbruck, Tremco, Nullifire ve  Pactan markalarının da yeni yüzleri ile gelecek günlerde sıkça karşılaşacak gibiyiz. Fuar alanında özellikle; ısıcam, strüktürel ve izolasyon sistemlerine ait birçok sızdırmazlık malzemesi müşteriler tarafından yoğun ilgi gördü. Başta illbruck ve Tremco markalı ürünlerin yoğun ilgi gördüğü stantta ayrıca sadece pasif yaygın dayanımı sistem odaklı stratejik bir Tremco illbruck markası olan Nullifire markalı ürünler de yerini aldı.

Ar&Ge çalışmalarına devam eden ve her sene daha kaliteli ürün ve hizmet politikasıyla ilerleyen firmada bu sene en önemli gelişim hibrid ürünlerde oldu. İllbruck markası bünyesinde bulunan hibrid ürünler her geçen gün daha fazla uygulamaya çözüm oluyor. Solvent ve izosiyanat içermeyen ürünler iç ve dış uygulamalar için ideal ve soğuk havalarda bile kolay ekstrüzyon göstermekte. Birçok yüzeye yapışma sağlayan bu ürünler boyanabilir ve kalıcı elastikiyet sağlamaktadırlar.

Avrupa’daki 6. fabrikasını İstanbul’da konumlandıran Tremco illbruck, Türkiye’de strüktürel silikon üretimine başlayan ilk firmadır. Gelecek aylarda üretim kapasitesini arttırarak farklı ürünlerinin de  üretimini üstlenecek olan İstanbul fabrikası hem yerel hem de pazarı için stratejik bir güç haline gelecektir.

Yerel pazarlara sıkı şekilde bağlı kalarak Avrupa’daki üstün tecrübesi ile 2005’te başlayan kalite anlayışını daha uzun süre sunmak için çok uzun zamandır çalışmakta. Zorlu piyasa koşullarında işleri kolaylaştıracak sistem çözümleri, tüketici ihtiyaçlarını karşılama ve tek elden malzeme tedariği sağlayan Tremco illbruck, geliştirmekte olduğu ve yüksek düzeyde sertifikalı ürünleriyle sektörde öncü konumunu koruyarak müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor.

image001

Translate »