Home Haberler TÜRK BARTER’DEN TARİHİ ESİNTİLER

BARTER GRUP’TAN TARİHİ ESİNİTİLER İLE İFTAR YEMEĞİ

Türk Barter’in oluşumu Barter Grup tarafından düzenlenen geleneksek iftar yemeği  Osmanlı İmparatorluğun’dan izlerin yer aldığı program ile davetlilere asırlık tarihi hatırlattı.

İftar Programına Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek, Sultan 2. Abdülhamit  Han’ın torunlarından Şehzade Harun Osmanoğlu ve eşi, Türk Barter sisteminden faydalanan şirket temsilcileri katıldı.

36b0f787e6089f021bcb27d1bfcaeddd

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek, Türk Barter’in kuruluşuna dair bilgileri aktardığı konuşmasında Barter grubun ülke ekonomisine katkı bulunmak, şirketlere alternatif ticaret ve finansman desteği sağlamak üzere kurulduklarını belirtti.

Şimşek, Barter faliyetlerimiz   dünya ile paralel olarak Türkiye de de Barter sistemin modern olarak uygulanmasını sağladıklarını dile getirdi.

Hizmet amaçlarını  aktaran Şimşek sözlerine şöyle devam etti ;  Diğer sivil toplum örğütlerine göre farklı bir yapılanma içinde olduklarını belirten Şimşek, ” Türk Barter olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerini yürütüyoruz. Finansal ihtiyaçlarını karşılıyor onları bir araya getirerek  birbirleriyle rahat ve güvenli bir şekilde ticaret yapmalarını sağladıklarını aktardı.

 

Translate »