Home Haberler Üç Katmanlı Yapısıyla Güçlü Ve İnovatif Su Yalıtımı: Braas Divoroll Premium WU

Braas Çatı Sistemleri, uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Ürün gamında; kiremitten güneş enerji sistemlerine, insan ve iş güvenliği çözümlerinden detay çözümlerine kadar birçok yenilikçi ürün bulunuyor. Braas, çatılarda estetiğin yanı sıra, işlevsellik açısından da ,hem pratik, hem de modern çözümler geliştirerek, mimar ve nihai kullanıcılara bilinçli tercihler yapabilme imkânı sunuyor. Braas’ ın çatıda su yalıtımını çözmeye yönelik güçlü ve inovatif ürünü Divoroll Premium WU, tercih edildiği projelerde tüketicilerin beğenisini topluyor.

 

Çatı sisteminin en önemli unsurlarından biri olan su yalıtımı çözümleri, çatıların toplam performansında önemli bir role sahip. Braas Çatı Sistemleri’nin bu amaçla tüketicilerine sunduğu Divoroll Premium WU, hem tam su geçirmezliği sağlayan, hem de nefes alan güçlü bir kiremit altı örtüsü.  Özellikle ,düşük eğimli çatılarda suya karşı ek güvenlik sağlayan Divoroll Premium WU, kolay ve hızlı bir şekilde uygulanabilen ve böylece zamandan tasarruf sağlayan inovatif bir çözüm.

 

Tercih edildiği projelerde beğeni toplayan Divoroll Premium WU, 3 katmanlı bir yapıya sahip ve 350 gr/m2 ağırlığı ile öne çıkıyor.

 

 

Translate »