Home Haberler ÜŞENMEZ TENTE’DEN MİMARLARA ÖZEL OLARAK DÜZENLENMİŞ BRUNCH TOPLANTISI

Mimar Manolya YEŞİLTAŞ, WinWorld Dergisi Haber ve Reklam Ekibimize, mimarlara özel düzenledikleri brunch toplantısı hakkında şunları anlattı:

 

“Üşenmez Tente olarak yeniliklere ve üstün kalitede hizmet vermeye devam ediyoruz. Mimarlara özel geleneksel 3 . organizasyonumuzu bu sene brunch şeklinde gerçekleştirdik. Toplantımıza Adana, Antakya, Gaziantep, Maraş, Mersin, Osmaniye, Konya, Kayseri, Niğde ve çeşitli pek çok ilden mimarlarımız ilgi gösterdi. Ayrıca Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve Toros Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimiz bizimle birlikte oldu. Bu sene düzenlediğimiz
toplantımızın bizim için yeri çok ayrı , çünkü teknolojinin gelişimini göz önüne alırsak bilişim sistemlerinin girmediği pek bir alanın kalmadığının farkına varılacaktır. 2015’te satışa sunacağımız Somfy Box’ın Türkiye’deki ilk lansmanını bizim organizasyonumuzda gerçekleştirdik. Somfy Box sayesinde her nerede olursanız olun bilgisayar, akıllı telefon ve tabletler aracılığıyla evdeki motorlu tente, perde, panjur, kepenk, ışık, vs. gibi sistemleri açıp kapatabileceğiniz gibi, farklı zaman dilimlerinde farklı amaçlar için kullanabileceksiniz. Bu ürünümüz ile şehir dışı veya yurt dışında olsanız bile evinizde hala birilerinin olduğu izlenimi verilerek konut güvenliği de sağlanmış olacaktır.”

 

yeni logo usenmez tente tr

Translate »