Home Haberler Ustaların Yeni Vazgeçilmesi Panasonıc’ten Pratik Akülü Vidalama Modeli

Dünyanın önde gelen markalarından panasonıc, ülkemizde viko by panasonıc satış kanalı ile pazara sunduğu profesyonel el aletleri ile yüksek performansı ve ileri teknolojiyi ustaların kullanımına sunuyor. Ünlü marka, deneyimini ve uzmanlığını akülü vidalama modellerine de yansıtıyor. panasonıc’in pano montaj firmaları, elektrik tesisatçıları, servis mühendisleri, üretim hattı ve montaj işleri için geliştirdiği EY 7410 model akülü vidalama ürünleri, pratik tasarımı ile büyük kolaylık sağlıyor.

Panasonic Akülü Vidalama (2)

IF Ürün tasarım ödülü sahibi panasonıc EY 7410 serisi akülü vidalama ürünleri, kompakt yapısı ve kolay kullanımı ile öne çıkıyor. Ürün, yüksek teknolojisi ile birçok avantaj da sunuyor. ‘otomatik kavramayı kapatma’ özelliği sayesinde seçilen tork ayarına erişildiğinde dönüşü hemen durdurarak akü ve kavrama ömrünü uzatıyor. Ayrıca led ışığı sayesinde karanlık yerlerde bile vidalama işlemleri rahatça gerçekleştirilebiliyor. 1.5Ah Li-Ion akü seti, 15 dakikalık kullanılabilirlik ve 30 dakikalık tam şarj edilebilirlik özelliği, akü dahil
sadece 0.5 kg ağırlığa sahip olması; ürünü benzerlerinden ayırıyor. 1/4″ alyan da vidalayabilen panasonıc EY 7410, 21 kademeli otomatik kavramayı kapatma, elektronik kapatma, kavrama kilit kapağı, kilitleme anahtarı, kaymayan kauçuk kulp ve led ışık ile de farkını ortaya koyuyor. EY 7410 modeli, LA2S satış paketinde ikinci akü seti, şarj aleti ve plastik kutusu ile birlikte satışa sunuluyor.

 

VİKO by panasonıc, profesyonel el aletlerine 3 yıl garanti verirken, Türkiye genelinde oluşturulmuş 21 yaygın servis noktası ağı ile de satış sonrası destek sağlıyor.  

logo

Translate »