Home Haberler Vorne 2018 Bayi Toplantısı Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi

 

 

Bu sene altıncısı düzenlenen Vorne Bayi Toplantısı 15-18 Ekim’de Kıbrıs’ın en güzel bölgelerinden birinde yer alan Limak Deluxe Hotel’de gerçekleştirildi. Türkiye’de yer alan 34 bayimizin katılımıyla geçekleşen ve geriye gelenekselleşmiş senelik Vorne – Bayii buluşmasının en güzel örneklerinden biri olarak anılmaya aday hatıralar bırakan toplantıda bir arada olmak yine çok keyifliydi.

Bayii toplantısının 2. gününde gerçekleştirilen toplantılarda yapılan değerlendirmelerin ardından bayilerimiz ve satış ekibimizin yer aldığı ve Bir Dilek Tut Derneği ile ortak yürütülen bir etkinilik yer aldı.

 

Toplantının 3. gününde gerçekleştirilen Kıbrıs turunda kuruluşu Bronz Çağı sonlarına uzanan Salamis Antik Kenti’nin ardından Magosa şehir merkezinde keyifli bir tur gerçekleştirildi. Kıbrıs gezimizin ikinci bölümünde Venedik Sarayı’nın avlusunda yer alan Namık Kemal Zindanı ve 1298-1312 yılları arasında inşa edilen ve Gotik yapıların en güzel örneklerinden birini oluşturan Aziz Nicholas Katedrali ziyaret edildi. Bu duraklarla sona eren gezimizin ardından gün, Limak Deluxe Hotel’de gerçekleştirilen gala yemeğiyle sonlandırıldı.

 

Bayilerimiz ile değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizin katıldığı ve keyifli geçen bir toplantının oldukça lezzeti ve eğlenceli finali olarak andığımız gala yemeğinde bölge birinci, ikinci ve üçüncülerine plaketlerini Sayın Genel Müdürümüz Nagehan Demir tarafından takdim edildi.

 

 

Translate »