Home Haberler Vorne Bayi Toplantısı İle Geleceğe Yönelik Hedefler!  

Vorne geçen yıl ilk kez biraraya getirdiği bayilerini bu yıl da tekrar toplayarak bayi toplantılarını heryıl yapacağı müjdesini vererek geleneksel hale getirdi.

3-6 Kasım 2014 tarihleri arasında yurdun her köşesinden gelen bayiler Belek Ela Quality Resort Hotel’de karşılandı. İleri Pencere Kap Sistemleri Genel Müdürü İdris Kayacan ve Yurtiçi Pazarlama Satış Müdürü Nagehan Kurtuluş’un açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı da geçen bir yılın değerlendirmelerinin yapılmasının yanısıra gelecek yıl için oluşturulacak planlamalar ve hedefler konuşuldu.

Ar-Ge müdürü Murat Demir’in yeni ürünleri de tanıttığı toplantıda bayilerle karşılıklı geleceğe yönelik ortak hedef belirleme çalışmaları da yapıldı.

Sonbaharda Antalya’nın güneşi ve sıcak havasından da faydalanan Vorne bayileri denizin keyfini çıkarmakla birlikte beraber eğlenceli aktivitelerde de bulundular. Düzenlenen futbol turnuvasında takım rekabeti yapan bayiler tavla turnuvasında bireysel hünerlerini gösterdiler. İzmir bayilerinden İlir Yapı Mithat Avcı’ya şampiyon olduğu tavla turnuvası sonucu el yapımı bir tavla takımı hediye edildi.

Arma Restaurant’ta yapılan Gala yemeği, Antalya’nın en güzel manzaralarından bir tanesi, lezzetli yiyecekler ve sıcak sohbetler eşliğinde bayilere keyifli anlar yaşattı.

Toplantının bitiminde Yurtiçi Pazarlama Satış Müdürü Nagehan Kurtuluş, en başarılı bayilere plaketlerini verdikten sonra Vorne’nin sürprizi olarak herbiri için özel olarak hazırlattığı kendilerinin karikatürlerini verdiğinde salonda eğlenceli dakikalar yaşandı.

VRN 667                   VRN 568

VRN 325                    VRN 362

VRN 72                    VRN 81

 

Translate »