Home Haberler Vorne pencereyi anlatıyor…

Ekran Alıntısı  nagehanVorne bir ilke daha imza atıp pencere ve kapı üreticilerini bir araya getiriyor. “Pencere & Kapı Üreticileri Sektör Buluşması 2015” başlığı altında düzenlenen toplantılar Türkiye’nin birçok bölgesinde yıl boyunca sektör oyuncularını aynı çatı altında toplayacak.

İlk etapta Edirne, İzmir, Konya, Kayseri, Samsun ve Ankara’da interaktif olarak montaj uygulamalı gerçekleşecek toplantılarda pencere ve kapılarda sistemler, estetik ve teknik olarak gelişen mekanlarda alternatif tasarımlar, aksesuar seçiminin önemi gibi konularda bilgi verilmesinin yanında üretici bayilerle karşılıklı fikir alışverişi hedeflenmektedir. Toplantılar her ilde 200 kişilik kontenjanla sınırlı olup katılım rezervasyon ile olacaktır. Rezervasyon detaylarını www.vorne.com.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz.

Vorne Pencere Kapı Sistemleri Yurtiçi Satış Müdürü Nagehan Kurtuluş toplantıların amacını kendisiyle yaptığımız söyleşide şu şekilde özetledi: “Genç nüfus bakımından dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alan Türkiye’de yapı ve inşaat sektörü nüfusun ihtiyaçları doğrultusunda gittikçe artan bir ivme kazanmıştır. Günümüz şehir yaşamında modern, insana ve doğaya saygılı, ferah ve enerji verimliliği kancalı.110yüksek yaşam alanları yaratmak mimarlar ve inşaat firmalarının öncelikli hedefleri arasındadır. Vorne olarak pencere ve kapının bir yaşam alanının niteliğini ne şekilde değiştirebileceğinin farkındayız ve tüm Ar-Ge & Pazarlama faaliyetlerimizi bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple sektörün doğru bilinen yanlışlarını yine bu sektörün oyuncularıyla beraber, yerinde tespit etmek, pencere ve kapı standartları, bu standartların neden ve sonuçları hakkında bilgilendirmek, sık rastlanan sorunları ve çözüm önerilerini hep beraber konuşmak için Türkiye’nin hemen her bölgesinde yıl boyunca sürecek toplantılar yapma kararı aldık. Vorne Pencere ve Kapı Sistemleri olarak gittikçe bilinçlenen bir sektör sayesinde gelecek nesillerin estetik değeri, teknik özellikleri ve enerji verimliliği yüksek pencere ve kapılardan hayata bakmalarını umuyoruz.”vorne-logo-primary

Translate »