Home Haberler Vorne’den Arka Arkaya İki Organizasyon!

Vorne her yıl yaptığı bayi toplantısının yanı sıra bu sene ayrı bir organizasyon daha gerçekleştirerek bayi satış temsilcilerini bir araya topladı.

8-11 EKİM 2015 VORNE SATIŞ TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI - RİXOS PREMİUM TEKİROVA FOTOĞRAFLAR (18)4-7 Ekim tarihlerinde Rixos Premium Belek’te gerçekleşen bayi toplantısı, İleri Pencere Kapı Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı ve Vorne Yurt içi Pazarlama Satış Müdürü Nagehan Kurtuluş’un 2015 yılı sektör değerlendirmesi yaptığı açılış konuşması ile başladı. 2015 yılı satış rakamlarının geçtiğimiz yıl ile  kıyaslandığı sunumla devam eden toplantı, önümüzdeki yılın yol haritasıyla ilgili bilgilendirmeden sonra son buldu. Yoğun bir şekilde geçen 2015 yılının ardından Vorne bayilerinin yılın stresini otel bünyesindeki çeşitli aktivitelerle ve düzenlenen barbekü konseptli gala yemeğinde  atmaları amaçlandığından toplantılar minimum düzeyde tutuldu. Bayilerini sürprizlerle şaşırtmayı seven Vorne, her sene olduğu gibi bu sene de ufak bir sürpriz hazırlayarak, bayilerine kendi 3 boyutlu minyatür8-11 EKİM 2015 VORNE SATIŞ TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI - RİXOS PREMİUM TEKİROVA FOTOĞRAFLAR (4)lerini hediye etti.

Vorne 8-11 Ekim tarihlerinde ise Rixos Premium Tekirova’da bu yıl ilk kez bayilerinin satış temsilcilerini bir aray    a toplayarak bir eğitim organizasyonu gerçekleştirdi. Vorne Satış Pazarlama Sorumluları Haldun Bayrak, Fırat Akden, Lütfü Eker ve Hakan Durna’nın yaptığı sunumlarla satış temsilcilerinin marka hakkındaki bilgileri pekiştirildi ve yeni ürünler hakkında da bilgilendirildiler. İkinci gün sektör ve Vorne markası hakkında soru cevap şeklinde süren toplantı, satış temsilcilerine dağıtılan katılım belgeleri ve hediyelerin ardından son buldu. Toplantıdan arta kalan zamanlarda sıcak ve güneşli havanın tadını çıkaran satış temsilcileri, otel bünyesinde düzenlenen çeşitli spor aktiviteleri ve turnuvalar ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

 

 

 

IMG_0231   altAokSWruXa7t2YgCiXQDe6tNUs5CjViz6yaqYpx37_G74   IMG_0138

IMG_0389

8-11 EKİM 2015 VORNE SATIŞ TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI - RİXOS PREMİUM TEKİROVA FOTOĞRAFLAR (72)

 

 

Vorne-logo-12E795E44C-seeklogo.com

 

 

 

 

Translate »