Home Haberler Wilo, enerji verimliliği ile dikkat çeken pompalarıyla fark yarattı

 

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun sponsorları arasında olduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da gerçekleştirildi.

Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği tarafından organize edilen, sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da yapıldı. Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de gerçekleşen toplantı, turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürlerini bir araya getirdi.Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun sponsorları arasında olduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da gerçekleştirildi. Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye ekonomisinin önemli kollarından birini oluşturan turizm sektörünün masaya yatırıldığı toplantıya, turizm sektörüne ürün tedarik eden çok sayıda firma katıldı. Fuaye alanında gerçekleştirilen ürün sergilemelerinde, katılımcılar tarafından en çok ziyaret edilen firmaların başında ise buluşmaya ilk kez katılan Wilo yer aldı.

Wilo standına gelen otellerin satınalma, teknik müdür ve sorumluları, sergilenen son teknoloji Wilo ürünleri hakkında bilgi aldı. Wilo standında sergilenen, enerji ve maliyet verimliliği ile fark yaratan “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi. Enerji verimliliği konusunda sektöre öncülük eden Wilo, geliştirdiği yüksek teknoloji pompa ve pompa sistemleri ile dünya çapındaki projelerde profesyonel çözüm ortağı olarak tercih ediliyor.images

Translate »