Home Haberler Yale Kilit’den Yeni Nesil Dijital Kapı Dürbünü

 Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katıldı. Kapı hidroliklerinden barellere uzanan çok sayıda
ürününü fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunan firma, 9. Salondaki 137/A numaralı standında 5800 Serisi Dijital Kapı Dürbünü’nü görücüye çıkardı. Ev güvYale Sensörlü Dijital Kapı Dürbünü - 5800 Serisi-2enliğine yeni bir boyut getiren ürün, standart dijital kapı dürbünlerinin özelliklerine ek olarak sahip olduğu kamera sistemine entegre sensörleri sayesinde, kapıya gelenlerin zile basmalarına gerek kalmadan, görüntülerini kaydetmeye başlıyor. Böylece gün içinde kimlerin geldiği, evin içindeki ekrandan kolaylıkla izlenebiliyor. Gece görüş fonksiyonu da bulunan ürün, entegre kapı zili, 4.3″ LCD ekran ve 4GB SD hafıza kartı ile birlikte satışa sunuluyor.

 Antik Mısır’da 4 bin yıl önce kullanılan modelden yola çıkarak geliştirdiği ve 1861’de patentini aldığı silindir kilidin mucidi Yale, İstanbul Fuar Merkezi’nde 9.’su düzenlenen Kapı Fuarı’nda katılımcı olarak yer aldı. Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, geçen yıl olduğu gibi bu sene de fuara katıldıklarını belirterek; yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilere; akıYale_SensorluDijitalKapıDurbunu_5800Serisi-1llı kilit sistemleri, yeni nesil dijital kapı kolları, kapı hidrolikleri ve barel gruplarından oluşan, kapıya ilişkin oldukça zengin bir ürün yelpazesi sunduklarını söyledi.

Fuardaki standlarında pek çok yeniliğe bir arada yer verdiklerini belirten Saltık; “Bunların başında dünya lansmanı yeni yapılan 5800 Serisi Yeni Nesil Dijital Kapı Dürbünü geliyor. Ayrıca diğer yeniliğimiz YDM3168 Dijital Monoblok Kapı Kilidi de standımızda yer aldı”dedi.

Türk pazarına, kuruluşunun 100. Yıldönümü olan 1943 senesinde giren ve kapı kilitlerinden seyahat kilitlerine kadar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı ürün sunan Yale’nin yeni ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.yale.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

 

x

Translate »