Home Haberler Yapı Sektörü Bu Fuarda Buluşuyor!

Türkiye’nin ihracat merkezi olan CNR Expo’da organize edilecek olan ICS’2018, yapı sektörünün en büyük adresi olacak. Sektörün en önemli firmalarının yer almaya başladığı fuarın düzenlenme amacı ise; CNR Holding’in kurumsal gücünün sağladığı bilgi ve deneyim ile ICS’2018’in Türk yapı ve inşaat sektörünün yeni buluşma noktası olması.

Ustaların Çizgileri ICS 2018’de

Dünyanın önde gelen mimarları ICS 2018’de yapacakları konferansla deneyimlerini ziyaretçiler ile paylaşacak. Mimarlar ayrıca ICS Stand Yarışması’nda jüri üyeliği de yapacak. Mimar Gözü Özel Ödülü’nün de verileceği fuarda önde gelen Mimarlık Fakülteleri’nin 4. Sınıf öğrencilerinin düzenleyeceği Tarihi ve Modern İstanbul gezisi de oldukça ilgi çekecek.

Sektörün güç birliği

Yapı sektörünün öncü firmalarının katılımı ile gerçekleştirilecek olan ICS, sektörün çatı derneklerinin iş birliği ve aktif katılımı ile düzenleniyor. Fuarın uluslararası tanıtım ve pazarlama faaliyetleri ise CNR Holding’in Dubai ve Londra’daki ofislerinin yanı sıra 128 yetkili acente tarafından, yüzbinlerce sektörel veri tabanından oluşan yabancı ziyaretçi ağı üzerinden yapılacak.

ICS 2018’in olmazsa olmazı İnovasyon

İnteraktif uygulama ve eğitim alanlarında sektör temsilcileri, ürünlerinin demosu ile ziyaretçilere sunumlar yapabilecek, fuarda ürün uygulama alanları ve doğru kullanımları ile ilgili eğitimler de verebilecek.

ICS 2018, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, 8-12 Mayıs 2018’de, Türkiye’nin ihracat merkezi CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Siz de yapı sektöründe fark yaratmak için dünyanın en merkezi fuar alanlarından birinde organize edilen ICS 2018’de yerinizi alın.

Translate »