Home Haberler YAPIPEN GROUP’TAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

PVC Profil, PVC Kapı, pencere ve panjur imalatçısı Yapıpen Grup Şirketleri 19.07.2014,Cumartesi günü Antalya’nın Manavgat ilçesinde; Manavgat Protokolüne, iş ortaklarına, bayilerine, personeline iftar yemeği verdi!

Yapıpen Grup Şirketleri Genel Müdür Sayın Bayram Ali Yüksel tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen iftar yemeğine MATSO Başkanı Ahmet Boztaş,  Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, İş Adamları, Antalya, Konya, Isparta ve Burdur bölgelerinden gelen Yapıpen bayii iş ortakları, distribütörler ve personel yakınları katıldı. Çok neşeli ve keyifli geçen bu organizasyona katılanlar Yapıpen Grup Şirketleri Genel Müdür Sayın Bayram Ali Yüksel’e teşekkürlerini ilettiler.

Manavgat Bölge Yemeği (5)

 

“İFTAR ORGANİZASYONLARIMIZA TÜM TÜRKİYE’DE DEVAM EDİYORUZ”

İftar sonrası günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Yapıpen Group Muhasebe Müdürü Sayın Fahrettin Demir, ” Bu yıl gerçekleşen ve bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak sürdüreceğimiz, Yapıpen Group Genel Müdürümüz Bayram Ali Yüksel’in düzenlemiş olduğu, iftar organizasyonlarımızı Ramazan ayı içerisinde en çok değer verdiğimiz yöremiz ve doğduğumuz yer olan Manavgat başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz ve Ege bölgelerinde programlarımız dahilinde sürdürmeye devam etmekteyiz. Bölgemiz ve yakın şehirlerden  katılımda bulunduğunuzdan dolayı Sayın Bayram Ali Yüksel ve Yapıpen Group adına teşekkür ederiz” dedi.

Teşekkürler Yapıpen Grup!:)

Translate »