Home Haberler Yaşam Alanlarında Fütürizmin Temsilcisi THEA SISTEMA CHROME

Dünya hızla fütüristtik yarınlara doğru ilerlerken günümüz dekorasyon trendlerinde de metalik renkler ön plana çıkıyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Eco Solutions Türkiye, Thea Sistema’nın Chrome serisi ile bu akımı yaşam alanlarına en çarpıcı şekilde yansıtırken, şık ve modern mekanlar yaratıyor.

 

    

Farklı fonksiyonları bir araya toplayarak kusursuz görünüm sağlayan Thea Sistema, Chrome serisinin sıra dışı metalik renk alternatifleri ile geleceğin dünyasını yaşam alanlarına taşıyor. Chrome Matt Beyaz, Chrome Beyaz, Chrome Füme ve Chrome Matt Füme gibi renk seçenekleri bulunan seride her bir alternatif, mekanlara farklı dokunuşlar gerçekleştiriyor. Metalik renkler ve yalın tasarımlar, yaşam alanlarına adeta çağ atlatmayı başarıyor ve zamanı günümüzden uzaklara taşıyor. Thea Sistema, aynı zamanda kullanıcılarına modüler özelliğinin avantajını da yaşatıyor. Modüler sistem, Thea Sistema’da estetik görünüm sağlamanın yanı sıra ürünün kapladığı alan bakımından da en optimum çözümü sunuyor.

 

Modüler seri Thea Sistema, her projeye uyum sağlayabilen elektronik ürün fonksiyon zenginliği ve geniş kullanım alanı ile kullanıcılarını karşılıyor. Şık tasarımının yanı sıra priz grubu ürünlerde yer alan çocuk koruma özelliğiyle de ekstra güvenli kullanım sunuyor.

Translate »